2777
2789
عنوان

طلاق

120 بازدید | 6 پست

در چه حالتی یه خانم باید طلاق بگیره؟ و تا کجا باید صبر کنه؟ کسایی که جدا شن لطفا تجاربشون رو از جدایی بگن، اینکه چه حسی بعد از جدایی داشتن؟ حس بهتری داشتن؟ شرایط اجتماعی و اقتصادیشون چجوری شده؟ من زندگی سختی دارم ولی همیشه از طلاق ترسیدم الانم یه نوزاد شش ماهه دارم تردید دارم توی جدایی . التماس میکنم بهم کمک کنید و بگید چکا کنم 

منم مثل تو فکرم درگیره میخوام جدا بشم از دادگاه میترسم چون همه چیز به نفع مرده. میترسم کلی پول هدر بدم اخرش نشه. از هزینه هاش میترسم ازاینکه امروز و فردا کنن اخرش نتونم جدا بشم اونقدر درمورد دادگاهها حرف و فیلم بد شنیدم میترسم اخه همه میگن دادگاهها به نفع مرده زن رو ادم حساب نمیکنن از طرفی وکیلا زرنگن میترسم دارو ندارمو بگیرن من پول زیادی ندارم نمیدونم هزینه ها چقدر میشه بخاطر همین چیزا تا الان نرفتم دنبال طلاق از طرفی شغل ندارم

منم مثل تو فکرم درگیره میخوام جدا بشم از دادگاه میترسم چون همه چیز به نفع مرده. میترسم کلی پول هدر ب ...

منم از مخارجش میترسم از بعد از طلاقم میترسم اینکه بچه م چی میشه، میترسم خودم افسردگی بگیرم ، تنها بشم، و اینکه مردهای حیض آدمو ول نکنن و .... 

کسایی که این راه رو رفتن بهتر میتونن کمک کنن کاش جایی بود ،گروهی توی تلگرام مثلا که میگفتن این مسیر رو چجوری رفتن چکار کردن الان حالشون چطوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از مخارجش میترسم از بعد از طلاقم میترسم اینکه بچه م چی میشه، میترسم خودم افسردگی بگیرم ، تنها بش ...

تو نت میتونی سرچ کنی مراحل طلاق رو..بعدم قانون میگن به نفع مرده ولی درست نیست. این همه زندانی مهریه پس چیه. همه از ترس مهریه دادن دیگه ازدواج نمیکنن

اگه شوهر بدی داری که حواسش به تو و بچتون نیست،کوچیکترین اهمیتی هم بهتون نمیده،دست بزن داره،خیانت میکنه،تو و خانوادت رو کوچیک میکنه،اعتیاد داره،رفیق بازه

حتما طلاق بگیر نه بخاطر خودت،بلکه بخاطر اینکه بچت با همچین مردی بزرگ نشه ولی اگه مسئله مادیه کنار مردت بجنگ،توی خونه خیاطی کن یا اگه میتونی سفالگری کار کن که کمک خرج همسرت باشی

اگه شوهر بدی داری که حواسش به تو و بچتون نیست،کوچیکترین اهمیتی هم بهتون نمیده،دست بزن داره،خیانت میک ...

نه مسئله مالی نیست ، وضع مالیش خوب نیست ولی همیشه کمکش کردم بیش از حد هم کمک کردم الان داره با ماشین من کار میکنه من خودم رانندگی نمیکنم ولی ماشین خریدم دادم بهش کمک خرج باشه ولی بهش میگم فلان چیزو برام بخر میگه پول ندارم ، بهم فحش های ناموسی میده، با زنهای فروشنده بیرون میریم لاس میزنه یه بارم اس ام اسهاش رو با یه زن دیدم، گوشیش همیشه قفل داره نمیذاره دست بزنم، به بدنم ایراد میگیره ، از لحاظ جنسی هم نیازمو بر طرف نمیکنه ، همش میخواد لج من رو در بیاره ، مثلا من تازه زایمان کردم و بچه رو نگه میداره میرم باشگاه برای اینکه لج منو در بیاره دیر میاد خونه که من به باشگاهم نرسم 

الان با ماشینم سرویس مدرسه میبره دیروز خیلی از دستش عصبانی بودم چند روزه باهم قهریم بهش گفتم ماشینمو میخوام بفروشم ، انقد بهمعذاب وجدان داد که نگو ، گفت اگه بفروشی از حقوق کارمندیم قسطامو بدم فقط ۶ تومن میمونه ، به خاطر بچه م منصرف شدم

خیلی بی چشمو رویه، مطمئنم خرش از پل بگذره منو پشت پل جا میذاره ولی نمیدونم چکار کنم