2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

89 بازدید | 13 پست

ایندفعه رفتم دکتر برام آزمایش نوشت نزدیک ۳تومن پولش میشد شوهرم از تو آزمایشگاه زنگ زد که خیلی گرونه چکار کنم گفتم باسه ولش کن نمیخاد و انجام ندادم یه هفته هست ازون موضوع گذشته دیشب رفت خونه مادرشوهرم گفت مادرشوهرم بهش گفته یه بنده خدایی پول احتیاج داره کمکش میکنی اینم گفته کیه و چیه اونم گفته خالت دستش تنگه میخام عمل کنه کیسه صفراشو اینا .شوهر منم گفته باید ۵۰۰کمک میکنم وقتی اومد به من گف من ناراحت شدم نه اینکه میخام کمک کنه اتفاقا دوستدارم اینکارو ولی باهاش دعوام شد گفتم پس آزمایش منو عباس اقا بیار سرکوچه پول بده برم انجام بدم شوهرمم با هام دعا گرفت که تو اجر و ثواب کار منو هیچ کردی حالا ب نظرتون کار من اشتباهه یا اون 

در ضمن گفت آدم تو این راه ها خرج کنه خدا دو برابرشو به آدم میده 

خب تو اگه داری چرا آزمایش منو نزاشتی انجام بدم منم گفتم چراغی که به خانه رواس به مسجد حرام ولی هیچ حوزه تو کتش نرفت و به من گف از خدا بترس و‌اینا منم خیلی بهم فشار اومد ولی وقتی دیدم نمیفهمه بیخیال سدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در خصوص تاپیکی که ترکید 

کار شما درسته با بچت دوست باش هر کاری کنی نمیشه کنترلش کرد و نخواد ارتباط بگیره با کسی چون اقتضای سنشه شما دوست باش باهاش راهنماییش کن . 

در ضمن سعی کن وقتشو خیلی پر کنی که این روابط جای کوچکی تو زندگیش داشته باشه بچسبه به هدف ها و درسش 

در خصوص تاپیکی که ترکید کار شما درسته با بچت دوست باش هر کاری کنی نمیشه کنترلش کرد و نخواد ارتباط بگ ...

عزیزم متاسفانه خیلی قضاوت شدم ولی خداروشکر تا به امروز دخترم پاک تربیت شده خداروشکر همیشه همینجور بمونه و اینکه ممنون که مثل بقیه بهم هجوم نیاوردین بقیه بچه هاشون یواشکی میرن من ولی دخترم همیچیشو بهم میگه همین فرقش هست 

عزیزم متاسفانه خیلی قضاوت شدم ولی خداروشکر تا به امروز دخترم پاک تربیت شده خداروشکر همیشه همینجور بم ...

من امروز خودم تو فکر این موضوع بودم که اگر خانواده ها دوره ما باهامون دوست بودن خیلی از اتفاقات برای ما نمی افتاد . اقتضای سنه ۹۰در صد همینجورن تو این سن با دعوا و محدود شدن بدتر میشن کار درست رو شما می‌کنی  فقط در کنارش تایمش رو پر کن به کتاب خوندن ورزش کردن یه هنری چیزی که این رابطه بخشی از زندگیش باشه نه کامل که فردا تمام شد ارتباطشون ضربه سنگین نخوره

اسی جان تاپیکت ترکید دلم نیومد اینو بهت نگم

عزیزم بذار خودمو برات مثال بزنم

منم پاک بودم و سر بزیر

خواهرم که ۱۰سال ازم بزرگتره هوامو داشت و باهام رفیق بود

اگه میگفتم با فلان پسر دوست شدم اصلا کاریم نداشت و همراهیم میکرد، حتی سر قرار باهام اومد

الان خودم صاحب فرزندم، هیچوقت به روی خواهرم نیاوردم اما ای کاش بهم سخت میگرفت، توی این مسیر کم آسیب ندیدم

شاید اگه رفیق بود ولی سختگیریشم داشت الان از خودم راضی تر بودم

تازه شروع شیطنت من از ۱۸ سالگی بود

من اگه به بچم بگم عزیزم الان گیلاس برات بده اسهال داری بذار بعدا خوب شدی بخور، اون شاید یواشکی بره ۲تا بخوره، اما اگه بشینم پیشش بگم اوکی ۱۰تا بخور، اون حتما ۲۰تا میخوره

امیدوارم منظورمو رسونده باشم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
اسی جان تاپیکت ترکید دلم نیومد اینو بهت نگمعزیزم بذار خودمو برات مثال بزنممنم پاک بودم و سر بزیرخواه ...

اره گلم ممنون منم از امثا شما توقع راهنمایی داشتم پیش خودم‌گفتم‌ببینم بقیه چه راهنمایی میتونن بهم بکنن شاید کار من صد درصد درست نباشه ایراداتی داره حتما ممنون که وقت گذاشتین برام متوجه شدم امروز باهاش حرف میزنم 

من امروز خودم تو فکر این موضوع بودم که اگر خانواده ها دوره ما باهامون دوست بودن خیلی از اتفاقات برای ...

بله عزیزم متوجه شدم نباید صد در صد موافق باشم درسته ممنون از شما چندتایی که کمک و راهنمایی میکنید ارزشمنده برام خدا خیرت بده