2777
2789
عنوان

خواب جن

100 بازدید | 12 پست

دوستای عزیزم من و بچه هام ک نوزاد و کلاس اول هستن داخل یه روستا تنها زندگی میکنیم نه خانواده دازم نه هیچکسی ک حتی اگه بمیرم بیاد سراغم..

مدتیه دوماهی هست دائم خواب اجنه میبینم خواب میبینم اطرافم هستن و زندگی میکنن باهام و قصد دارن بهم نزدیک بشن اما هیچ آزاری بهم نرسوندن و فقط یک ذره داخل خواب باعث ترسم شدن فقط ، الان از خواب پریدم دلهره و ترس دارم بچه هم شیر میدم توروخدا هرکسی از ته دلش راضیه برام دعا کنه 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسم الله 

ایه الکرسی

سوره جن

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

حزر امام جواد بگیر دیگه از ۱۰۰ متریتم رد نمیشن

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد

حزر امام جواد بگیر دیگه از ۱۰۰ متریتم رد نمیشن

پسرم داره گرون هم خریدمش نمازشم خوندم راستش میندازه رو بازوش ولی من اصلا بهش اعتقاد ندارم ک اصل باشه از وقتی خریدمش پسر کلاس اولیم ترسو و بی زور شده تو سری خکر و استرسی شده میترسه تنها بره اتاق خواب بخدا میگه بیا باهام تا کیفمو از اتاق خواب بردارم

همسرت کجاس خانواده‌ همسرت کجان؟؟؟؟؟

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

آیت الکرسی بخون خیالت راحت

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

پسرم داره گرون هم خریدمش نمازشم خوندم راستش میندازه رو بازوش ولی من اصلا بهش اعتقاد ندارم ک اصل باشه ...

والا اعتقاد از همه جی مهم تره شما بهش بگو که تا وقتی خدا هست از هیچی نباید بترسی چون همه قدرت ها در دستان خداست نه کسی دیگه 

شما ایمان خودتو و فرزندت رو قوی کنی دیگه از احدی نمی‌ترسید این حرز ها واسطه هستن وقتی شما قبول نداشته باشی هیچ تاثیری نمیزاره 

من دارم وقتی حزر میبدم اصلا خواب جن نمیبینم ولی اگه نبندم میبینم

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد