2777
2789
عنوان

معاینه بینی🥸

233 بازدید | 11 پست

بچه ها بعد یه ماه که عمل بینی میکنیم واس معاینه میریم چسب حتما باید برداشته شه دیگ نه؟

💀

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

و اینکه چون خونه نیسم چجوری چسبو بکنم 

خیسش کنم؟ یا همینجور اروم اروم بکنمش 

شرایط زیر دوش اب گرمو ندارم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا ۶ ماه چسب زدم😐

میدونم منم باید بزنم 

منظورم تو مطب بود 

برای معاینه میرم بزنم یا ن 

اره بردار اروم اروم با الکل پنبه کناره چشسبو خیس کن بردار

باش 

خیلی ازت ممنونم 

پنبه الکلم ورداشتم 

فک کنم راحت بتونم بکنمش 

خدا خیرت بده ♥️

و اینکه چون خونه نیسم چجوری چسبو بکنم خیسش کنم؟ یا همینجور اروم اروم بکنمش شرایط زیر دوش اب گرمو ندا ...

آره چسب نباشه بهتره...

صورتتو چند بار با آب گرم بشوری چسبش راحت تر در میاد اگه در دسترس نیست یه دستمال رو نم دار کن و چندین بار بکش رو چسب ها که راحت از پوست جدا بشه.

همینجوری چسب هارو بکشی پوست و از استخون جدا میکنی دیرتر ترمیم میشه و فرم دماغتم ممکنه بهم بخوره، به چسب خشک اصلا دست نزن‌.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
آره چسب نباشه بهتره...صورتتو چند بار با آب گرم بشوری چسبش راحت تر در میاد اگه در دسترس نیست یه دستما ...

میدونی چسبم وقتی اب گرم میخوره خودش کنده میشه چسبش میمونه رو بینیم نمیدونم منظورمو تونسم برسونم یا ن 

نمیشه اب گرم نزنم اروم اروم با پنبه الکل جدا کنم؟ 

میدونی چسبم وقتی اب گرم میخوره خودش کنده میشه چسبش میمونه رو بینیم نمیدونم منظورمو تونسم برسونم یا ن ...

آره میدونم چی میگی، اگه با آب گرم چسبو جدا کردی بعد باید با صابون بشوری یا با همون پنبه و الکل که خود چسب ها بره...

با هر چیزی که چسب رو خیس کنی تفاوتی نداره، من خودم بوی الکل اذیتم می‌کرد واسه همون همیشه با آب گرم جدا میکردم، البته الکل زود بخار میشه نمیدونم بشه باهاش چسب رو کند یا نه ولی امتحان کن مشکلی نداره....

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
باش خیلی ازت ممنونم پنبه الکلم ورداشتم فک کنم راحت بتونم بکنمش خدا خیرت بده ♥️

خواهش میکنم گلم اگه پیاممو از قبل دیدی دو طرف رو از بالا بگیر از سمت چشمات باهم اروم بردار راحت تر برداشته میشه عزیزم

آره میدونم چی میگی، اگه با آب گرم چسبو جدا کردی بعد باید با صابون بشوری یا با همون پنبه و الکل که خو ...

با الکل امروز خیلی راحت جدا شد