2777
2789
عنوان

درد و دل …

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 36 پست
بخدا منم خستم واز دنیا سیرم

کاش حال همه ادم هایی که به یه خوشحالی از ته دل نیاز کردن 

خدا معجزه کنه خوشحالشون کنه …از خدا ناامید بودن برا کافر هس

ناشکر نباشیم ولی به هیچی هم امیدی ندارم جز خدا 

گاهی احساس میکنم خدا همه درهاشو بسته هرچقد باز مبرنم باز نمیکنه …

می دونم ولی جای سوال برام اینه تاوان کدوم خوبی مو مبدم من به هیچکی بدی نکردم چرا اینطور شد چرا با خا ...

میتونست بدتر شه، میتونست این اتفاق نیفته و الان جدا نشی فردا با دو تا بچه جدا شی. درست رو از این اتفاق باید بگیری،  عزیزم اتفاقای بد برای همه میفته مثلا خود من اننقدر پاک بودم و با هیچ نلمحرمی حتی حرف نمیزدم ، در حق همه هم فقط خوبی کردم ، ولی این خیانت دیدن برام اتفاق افتاد... 

حَسبی الله💫🍃

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میتونست بدتر شه، میتونست این اتفاق نیفته و الان جدا نشی فردا با دو تا بچه جدا شی. درست رو از این اتف ...

دقیقا منم مثل شما بودم قبلا با کسایی خواستگارهام یا کسایی اشنا میشدم ولی هیچ وقت از خط قرمز رد نشدم یعنی برا خودم زیاد ارزش فائل بودم قدر پاک بودنمو می دونستم ولی حیف که اخرش نصیب کسی شدم قدرمو ندونست ولم کرد در حالی که من خیلی پاک و پرنگ عاشقش بودم عاشق همسرم حیف…نفهمید

برا همون خیلی درکت کردم عزیزم چطور افسوس میخوری به جوونیت و دل پاکت کاش خدا ادمهای مناسب خودمون رو سر راهمون قرار میداد

دقیقا منم مثل شما بودم قبلا با کسایی خواستگارهام یا کسایی اشنا میشدم ولی هیچ وقت از خط قرمز رد نشدم ...

اره عزیزم میفهمم چی میگی، ادم احساس میکنه حروم شده اونهمه احساسات و پاکی، ولی دیگه زندگیه پیش اومده، کاریش نمیشه کرد

ولی مطمئنم اتفاقات خوبی برات تو راهه❤️

ایشالا خدا بهت ارامش بده، به منم همینطور، چون حالم خییلی داغونه، نمیفهمم چرا اینکارو کرد خودشم میگه تو هیچی کم نداشتی نمیدونم چی شد اینکارو کردم🤦🏼‍♀️ واقعا حسرت بزرگی شد تو زندگیم، حالم افتضاحه

و مطمئن هم نیستم از اتفاقات خوب بعدی برای خودم، اخه همش میگم شاید باید جرات میکردم و جدا میشدم ولی ترسیدم و نشدم و ممکنه جلوی اتفاقای خوب بعدی رو گرفته باشم اینطوری😔

حَسبی الله💫🍃
اره عزیزم میفهمم چی میگی، ادم احساس میکنه حروم شده اونهمه احساسات و پاکی، ولی دیگه زندگیه پیش اومده، ...

انشالله عزیزم واسم دعا کنید منم واستون دعا میکنم

من که خیانت ندیدم ولی خیلی نامردی کردن بی دلیل ترکم کردن 

۹ ماهه خونه پدرم هستم یه زنگ نزدن حتی اضافه میان خیلی حرص میخورم که چرا به جای یه معذرت خواستن بیشتر پروتر میشن 

شما که میکید  همسرتون میکه هیچی کم ندارید راست میگه 

ادمهایی که برا زناشون نامردی میکنن باعث میشه اعتماد به نفس و عزت نفس زنشون پایین بیاد تحقیر میشن ولی همون مرد ها میدونن 

مقصر خودشون هستن یعنی یه نوع مربضی هست شاید هم ریشه اش از بچگی بیاد متعهد بودن وفادار بودن را بلد نیستن 

ولی من مطمئنم خبلی زیاد هم شمارو دوست داره حسادتون میکنه 

اینطور مردها تحمل ندارن روزی کنار زنشون کسی دیگه را تصور کنن 

ولی روز به روز از چشم زن میوفتن…انشالله با تصمیمی که گرفتی پای زندگبت بمونی خیر باشه جدا شدن راحت تبست مثل ازدواج کردن

من هم هیچی بهش کم نذاشتم 

خیلی محبت کردم ولی به ساده منو گذاشت با اینکه دختر خوشگلی خوش اندامی هستم موقعیت مالیمون هم خدارو شکر خیلی خوبه 

اخلاق هم خوبه نمی دونم همه تعریف منو میکنن خیلی اروزی کسایی بودم ردشون کردم اون موقع اعتماد به نفسم زیاد بود ولی الان یه نفر باعث شده من حس کنم بدترین کمبود ترین دختر دنیا هستم 

انشالله عزیزم واسم دعا کنید منم واستون دعا میکنممن که خیانت ندیدم ولی خیلی نامردی کردن بی دلیل ترکم ...

چشم عزیزم ،حتما دعا میکنم ایشالا خدا بهت ارامش و صبر بده و کلی اتفاقای خوب بیفته

دقیقا همینطوریه منم الکی اعتماد بنفسم اومد پایین ولی همون چیزیه که گفتی، اینطور آدما ضعیفن ما از سرشونم زیادی هستیم💚

حَسبی الله💫🍃
چشم عزیزم ،حتما دعا میکنم ایشالا خدا بهت ارامش و صبر بده و کلی اتفاقای خوب بیفتهدقیقا همینطوریه منم ...

قربون دل مهربونت عزیزم به اتشالله اینجا روزی خبرهای خوبی به هم دیگه بدیمم هرچی خدا بخواد