2777
2789
عنوان

درد و دل …

209 بازدید | 36 پست

دلم‌ خیلی گرفته تموم از درد دلم دیکه اعصابم زده به بدنم 

همه بدنم هم درد میکنه مخصوصا دست هام

۳۰۰ روز پشت سر هم هروز گریه میکنم هرشب

چی کار کنم ازامش ذاشته باشم دوستان😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رها کن . 

آنچیزی که باعث درد و گریه ی تو میشه رها کن 

این بار رو از روی دوشت بردار بذار زمین  

ما همه مون توی این دنیا به اندازه خودمون گرفتاری و مشکل داریم و کشیدیم و گریه کردیم اما دیگه یک جایی باید به احترام خودمون تموم کنیم این غصه خوردن رو 

فکر راه حل باش گریه کار راحتی هست 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

۳۰۰ روز کور میشی عزیزم 

منم مث تو بودم ازتو بدتر بودم بقران 

استرس واضطراب لحظه ای ولم نمی‌کرد 

افسردگی .درد .

دیگه آرزوی مرگ داشتم فکر خودکشی زد سرم

رفتم دکتر دارو داد الانم یه ساله میخورم 

ولی دوز دارو کم شده 

ومیخوام بذارم کنار 

خدایا سال ۱۴۰۳ تموم شد ۱۴۰۴ هم تموم شد . اما من همچنان مجردم وسنم رفته بالا امشب که ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سالمه وهنوز مجردم .ازت میخام خدایا یه بخت عالی نصیبم کنی .خدایا باهات شرط میبندم اگه ازدواج خوبی امسال که ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سال سن دارم بکنم وخوشبخت بشم بهت قول میدم حافظ کل قران بشم .بهت قول میدم تمام نذرهایی که برای خودت و۱۴ معصوم کردم همه رو انجام بدم واینکه سجده شکر بجا آورم .من هیچوقت از تو وکلامت قران و۱۴ معصوم ناامید نیستم میدونم امسال عروس میشم .هرکی امضامو خوند صلوات برام بفرسته ازدواج خوبی کنم امسال .به امید روزی که بیاد متاهل باشم .

برو با خدا حرف بزن قرآن بخون نماز شب بخون الان میتونی نماز شب بخونی بهت ارامش‌میده

هروز نماز هامو میخونم قران مبخونم از بچگی 

هروز قبل مشکل خودم برای مشکل بقیه صلوات نذر میکنم

به نیت بقیه ولی نمی دونم چرا خدا اصلا نگا نمیکنه 😭

هروز نماز هامو میخونم قران مبخونم از بچگی هروز قبل مشکل خودم برای مشکل بقیه صلوات نذر میکنمبه نیت بق ...

نگاه میکنه 

غصه نخور 

صبر داشته باش

شاید چیزی رو که میخوای از خدا برات خیر نباشه 

هوم؟

چرا از چی ناراحتی کخ اینطوری ای؟ من خودمم اخه ۱ ساله که هروز افسرده تر از دیروزم بعد از خیانت شوهرم

تازه عروسی بودم بی هیچ دلیلی ولم کردن خونه پدرم رفتن 

۹ ماهه حتی این فرصت هارا ندادن بگم چرا چی کار کردم 

دارو آرومت کرد؟

آروم آروم که نشدم 

ولی خیلی خیلی خیلی بهتر از قبل بودم 

قبلا میخاستم خودمو بکشم راحت بشم 

ولی وقتی دارو خوردم کلا فکر ناامیدی از سرم رفت 

خوابم میزان شد 

الان دوز دارو کم کرده دکتر برام 

میخام بذارم کنار 

خدایا سال ۱۴۰۳ تموم شد ۱۴۰۴ هم تموم شد . اما من همچنان مجردم وسنم رفته بالا امشب که ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سالمه وهنوز مجردم .ازت میخام خدایا یه بخت عالی نصیبم کنی .خدایا باهات شرط میبندم اگه ازدواج خوبی امسال که ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سال سن دارم بکنم وخوشبخت بشم بهت قول میدم حافظ کل قران بشم .بهت قول میدم تمام نذرهایی که برای خودت و۱۴ معصوم کردم همه رو انجام بدم واینکه سجده شکر بجا آورم .من هیچوقت از تو وکلامت قران و۱۴ معصوم ناامید نیستم میدونم امسال عروس میشم .هرکی امضامو خوند صلوات برام بفرسته ازدواج خوبی کنم امسال .به امید روزی که بیاد متاهل باشم .

رها کن . آنچیزی که باعث درد و گریه ی تو میشه رها کن این بار رو از روی دوشت بردار بذار زمین ما همه م ...

منم میخوام رها شم بخدا برا همین که رها شم از این مصیبت 

التماس مبکنم به خدا ولی تموم نمیشه

تازه عروسی بودم بی هیچ دلیلی ولم کردن خونه پدرم رفتن ۹ ماهه حتی این فرصت هارا ندادن بگم چرا چی کار ک ...

خیلی شرایط سختیه ولی باید از یه دیدگاه دیگه بهش نگاه کنی تا یه کم قلبت آروم بگیره.. ببین خیلیا مثل من توی دو راهی گیر میکنن و کل زندگیشون تو برزخن که جدا شن یانه ، ولی الان وقتی شما حق انتخاب نداشتی و اینطوری برات پیش رفته قطططعا مطمئن باش به صلاحت نبوده،  خدا چیز خوبو ازت دور نمیکنه، فقط باید بسپری به خدا و رها کنی تا حالت بهتر شه.. 

توکل کن به خدا برو جلو و دائم یاداوری کن به خودت که قراره برات اتفاقای خیلی بهتری بیفته و خدا جلوی یه شر بزرگ رو گرفته واست.. بهترینا برات پیش میاد😍 مطمئنم 

حَسبی الله💫🍃
نگاه میکنه غصه نخور صبر داشته باششاید چیزی رو که میخوای از خدا برات خیر نباشه هوم؟

منم همینو به خدا میکم منکه زور نمیگم خدایا 

ولی نجات بده یه طرفه کن این درد رو خسته شدم