rosee_s مدیر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 745 عنوان زیبایی چهره | مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 85 پست نظرتون درباره ی زیبایی این دختر چیه؟عکس من نیسخواهشا نظرتون واقعیتون رو بگید نکه بعضیا احیانا اگه حسودیشون میشه بیان حرفای منفی بزنن 1403/07/15 | 02:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cheri_lady عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2031 دماغش بد عمل کردهابروهای نازک بهش میاد اما نه اینکه مداد کشیده باشه کلاو اینکه درکل با همه ایناواقعا خشگل هستن و چهره اصیلی دارن، شرقی زیبا. نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
kdgh عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 5224 آره خودمم حس میکنم اینجوری بهترم ی عکس با ابروی نسبتا پر میزارم بعد نظرتونو دوس داشتین بگین چرا هیچک ... مد شده دیگه
kdgh عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 5224 آره خودمم حس میکنم اینجوری بهترم ی عکس با ابروی نسبتا پر میزارم بعد نظرتونو دوس داشتین بگین چرا هیچک ... مد شده دیگه
kdgh عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 5224 من کلن همش انرژی منفی میدم مدام به خودم نمیدونم چطور ازش خلاص شم به نظر بقیه درحد متوسط اهمیت میدم ا ... نمیشه بی تفاوت نسبت به نظر بقیه بود ولی نباید ادم زیاد حساس باشه
rosee_s مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 745 دماغش بد عمل کردهابروهای نازک بهش میاد اما نه اینکه مداد کشیده باشه کلاو اینکه درکل با همه ایناواقعا ... میترسم ابرو بکارم زشت شن ولی بد نیس ی بار امتحانش کنم ممنون از تعریفاتون 😘
rosee_s مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 745 دماغش بد عمل کردهابروهای نازک بهش میاد اما نه اینکه مداد کشیده باشه کلاو اینکه درکل با همه ایناواقعا ... میترسم ابرو بکارم زشت شن ولی بد نیس ی بار امتحانش کنم ممنون از تعریفاتون 😘
rosee_s مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 745 دماغش بد عمل کردهابروهای نازک بهش میاد اما نه اینکه مداد کشیده باشه کلاو اینکه درکل با همه ایناواقعا ... میترسم ابرو بکارم زشت شن ولی بد نیس ی بار امتحانش کنم ممنون از تعریفاتون
rosee_s مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 745 دماغش بد عمل کردهابروهای نازک بهش میاد اما نه اینکه مداد کشیده باشه کلاو اینکه درکل با همه ایناواقعا ... میترسم ابرو بکارم زشت شن ولی بد نیس ی بار امتحانش کنم ممنون از تعریفاتون
batamaman عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 3404 بالاخره ی نفر ابروی نازک بهم میاد همه میگن پرشون کن ولی حرفشون روم تاثیر نذاشت خیلی فکر تایید بقیه ن ... چون خودمم صورتم کوچیکه و ابرو کلفت بهم نمیومد
vienaaa عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5749 با شال دارم ولی بد شدن بجاش اینو دادم😂 چهره نازی داری فقط از رژ قرمز استفاده نکن صورتی بزن قشنگتره رژگونه هم تست کن دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻
vienaaa عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 5749 میترسم ابرو بکارم زشت شن ولی بد نیس ی بار امتحانش کنم ممنون از تعریفاتون نه اصلا ابرو نکار ی مدت مده مگرنه قشنگ نیست بعدم چرا میگن دماغت مصنوعیه؟ همه کسایی که عمل کردن همین شکلی ان خود منم همینم دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻
دختر_اسفند72 عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 24798 چهرت خیلی ب دل میشینه اصلا سمت کاشت ابرو نرو حالت و فرم ابروهاتو درس کن فاصلشونم کم کن گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤
مهفامهربان عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 1168 بله زاویه فک زدم مرسی از تعریفتون ی عکس با شال میدم نظرتون رو بگین فقط خودمم که فکر میکنم روسری و اب ... پس خداروشکر خیلی خوبه خودتون رو همونجوری که دوست دارید قبول دارید 😍 آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
rosee_s مدیر استارتر عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 745 نه اصلا ابرو نکار ی مدت مده مگرنه قشنگ نیست بعدم چرا میگن دماغت مصنوعیه؟ همه کسایی که عمل کردن همین ... دقیقا نمیدونم بینیم چشه آخه که همش میگن بده درواقع با سلیقشون جور در نمیاد نکه مشکلی داشته باشه مال من بینی بزرگ دوس دارن انگار