زیادی بهم وابسته ایم و حتی یک شب هم از دور از هم نبودیم
وقتی منشی دکترِ تهران نوبت ۲۲ مرداد رو برای جراحی بهم داد گریه های همسرم شروع شد تو ماشین با هر مداحی و آهنگ غمگینی گریه میکرد
تو اتاق خوابیده بود میومدم می دیدم گریه کرده هرچی بهش میگفته توروخدا گریه نکن خوب میشم دارم میرم بهترین دکتر بهترین بیمارستان دیگه نگران چی هستی ولی فایده نداشت
من خودم به قدری چندسال درد کشیده بودم جراحی که هیچ، میمیردمم برام مثل بهشت بود
همسرم گفت من باهات تهران نمیام من طاقت ندارم خودمم دلم نمیومد باهام بیاد هم غصه میخورد هم بخش زنان براش سخت بود
با آژانس همراه خاله ام ساعت ۲نصف شب راهی تهران شدم
ساعت ۵ونیم صبح بیمارستان لاله بودم وقتی سرپرستار داشت اطلاعاتم رو وارد میکرد
بهش گفتم کم خونی شدید داشتم دوهفته قبل حالن بد شد بردن بیمارستان و ۴تا کیسه خون گرفتم
تا اینو گفتم. با تعجب گفت ۴تا کیسه خون گرفتی؟ چرا ایستادی به خانم خدمات گفت سریع وسایلش رو بردار ببرش رو تختش بخوابه
وقتی اینو گفت احساس کردم چقدر مهمم
اون موقع فقط خودم بودم فقط به فکر حال خودم بودم
دیگه اون موقع فکر زانو درد مامانم نبودم فکر معده درد بابام
(اونقدر با مریضی و درد خونه مامانم کارهاش رو انجام دادم درحالیکه مامانم اصلا نمیدونست مریضم)
فکر فاطمه خانم همسایه مون که مریض بود نبودم
فکر رفتگرهای تو کوچمون، فکر دست فروش های کنار خیابون نبودم
غصه شکم گرسنه نیازمندان نبودم
غصه اینکه چرا تو فریزر من گوشت هست و خیلی ها فریزرشون خالیه نبودم
اون موقع فقط خودم مهم بودم اون موقع به فکر هیچ کس نبودم غصه هیچکس رو نمیخوردم اونقدر سبک بودم
چقدر خوبه آدم به فکر خودش باشه
شاید باورتون نشه ولی ۲روزی که بیمارستان بودم بهترین روزهای زندگیم بود
ساعت ۸ رفتم تو اتاق عمل البته نیم ساعت پشت در اتاق منتظر شدم تا رفتم داخل و ساعت ۲ بعدازظهر اومدم بیرون
همسرم چون به مامانش نگفته بودن رفته بود خونه خواهرش اونجا اینقدر گریه کرده بودم 😔
وقتی از اتاق عمل اومدم بیرون فقط صدا به همسرم میزدم میگفتم چطور دلت اومد تنهام بذاری چرا نیومدی دلم برات تنگ شده محمد
کاش با این جراحی بیماریم تموم میشد این همه درد کشیدم و غصه خوردم ولی این بیماری هم مثل بیماری روحیم تموم نمیشه بیچاره همسرم😔
اینجا که به همسرم گفتم مواظب خودت باش پرستار اومد دنبالم تا بریم تو اتاق عمل

اینجا که اسم همسرم رو گفتم اون موقع آمپول هایی که برای درد زده بودم تازه عمل کرده بوده و یکم دردم کم شده بود
خواهش میکنم قدر سلامتی تون رو بدونید