2821
2789
عنوان

میترسم بیاین

281 بازدید | 12 پست

خونه تنهام خانوادم رفتن شهرستان خوابم میادشدیدازسرکاربرگشتم 

خسته م

اما صدای عجیب یهومیشنوم مث صدا هووووف مار یا تق توق چیکارکنم ترسم بره

خدایاشکرت...❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم میترسم 🥲

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
کولرو روشن کردم بااینوه خنک ولی روشن کردم

وای اینجا انقدر سرده ما شوفاژ روشن کردیم زیر پتو ...از پنجره صدای تق تق میومد رفتم دیدم بیرون باده درختا تکون میخوردن 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
وای اینجا انقدر سرده ما شوفاژ روشن کردیم زیر پتو ...از پنجره صدای تق تق میومد رفتم دیدم بیرون باده د ...

اینجام سرد ولی من کولرزدم رفتن زیردوپتو

خدایاشکرت...❤️

اینجام سرد ولی من کولرزدم رفتن زیردوپتو

کولر دیگه چی میگه تو این سرما خاموش  کن من به جات یخ کردم 🤣سمت جنوبی؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
کرجم...خب خیلی گرمایم خخخ

وای منم کرجم دختر امشب خیلی باده 😂خونه ما هم سکوته قشنگ صدا تق توقیا صدای هووو میاد 

وای منم کرجم دختر امشب خیلی باده 😂خونه ما هم سکوته قشنگ صدا تق توقیا صدای هووو میاد

خخخخخ من هم گرمایی و ترسو صدا ریزریزمیومدترسیدم و خوابم برد

خدایاشکرت...❤️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792