2777
2789
حتی زحمت انتقالشم به خودم ندادم

میشه یادم بدی چجوری انتقالش بدم

اگه اومدی تو تاپیکم جون خودت واسه خلاص شدنم از بلاتکلیفی تو زندگی و عاقبت به خیر شدنم ی صلوات بفرس خدا ازت راضی باشه دوست عزیز🥰🥰
توکنی چند؟

والا الان قیمت توکنش و ندارم اونروز که لیست شد روز اول سیزده دلار بهم داد الان شده پنج و خورده ای خیلی ریزش کرد همینجوری داره افت میکنه خاک تو سرت همستر

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خیلی کمتر از ۱ سنت

ینی چقد خب😂😂😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

میشه یادم بدی چجوری انتقالش بدم

باید کیف پول رو اول از همه شارژ کنی و یکمی ارز TON بخری 

من خودم چون دنبالش نرفتم بلد نیستم همینقدر میدونم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

باید کیف پول رو اول از همه شارژ کنی و یکمی ارز TON بخری من خودم چون دنبالش نرفتم بلد نیستم همینقدر ...

باشه ممنون

اگه اومدی تو تاپیکم جون خودت واسه خلاص شدنم از بلاتکلیفی تو زندگی و عاقبت به خیر شدنم ی صلوات بفرس خدا ازت راضی باشه دوست عزیز🥰🥰

لیست شد پول شد ولی خب کم

من حدود 2 میلیون گرفتم

اونم با دوتا اکانت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

لیست شد پول شد ولی خب کممن حدود 2 میلیون گرفتماونم با دوتا اکانت

خوبه باز

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

چند وقت پیش یکی تاپیک زد که من در مورد بازی خیلی حالیمه و قراره پولدار شم بهش گفتم وقتتو تلف نکن من که اصلا نصب نکردم بهم جواب داد چرا شما مغز ندارید؟!!!

یادم نیست کاربریشو ولی از اینجا یه بی مغز بهش سلام میکنه🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
دوستان من ۸۲۶ توکن دارم میشه چقد پول ؟؟دیگه انتقالش ندادم به کیف پولم چون بلد نیستم

دویس سیصدتومن😂

باور کنی یا نکنی، تو این زندگی حتی یه نفرم اندازه خودت وجود نداره که بهش نیاز داشته باشی✨🌱        نشاطي كِ ازغم ديگران به دست بیاد،گناهه...
ینی خیلییییی کم، حتی از ۲۰۰ هزار تومنم بیشتر نمیشه😂

یا خدااااااا😂😂😂😂

خوبه پس من انگشتش نکردم🤣🤣🤣