felfelidokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 690 عنوان ام ار ای مغز 101 بازدید | 3 پست دوستان دکتر برام ام ار ای مغز نوشتهالان زدم تو گوشی از اون تونل هاست من خیلی میترسم حس خفگی میکنمحالا چیکار کنمدرضمن تو ام ار ای مغز چه بیماری هایی رو نشون میده خیلی استرس گرفتم دلشوره دارم خوابم نمیبرهکسی بلده توروخدا بیاد کمک 1403/07/15 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 25770 تونل اش باریک نیست و ترس هم نداره فقط تادلت بخواد خنکه جوری ک اصلا نفست نمیگیره ....ام ارای مغز انواع مریضی های مغز و حتی ام اس راهم نشون میده سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
felfelidokhi مدیر استارتر عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 690 تونل اش باریک نیست و ترس هم نداره فقط تادلت بخواد خنکه جوری ک اصلا نفست نمیگیره ....ام ارای مغز انوا ... وای خدایا خیلی میترسم برام دعاکن توروخدا 🥺
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 25770 وای خدایا خیلی میترسم برام دعاکن توروخدا 🥺 عزیزم من ۳بار رفتم واصلا ترس نداره ....منم قبلش فکرمیکردم چقدر ترسناکه بعد دیدم ابدا ترس نداره حتی ۱درصد .... سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....