2777
2789
عنوان

ازمایش ژنتیک

229 بازدید | 32 پست

برادرم عقب ماندگی ذهنی هست اوتیسمم داره یکساله ازدواج کردم میخوام بچه داربشم میخواستم ببینم باید ازمایش ژنتیک برم قبل بارداری یا نه؟راهنماییم کنید 

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما بده

چجوریه ازمایشش؟اطلاع دارید ک چقد طول میکشه دوره ازمایش دادن و جوابدهی؟واینکه هزینش چقده؟واگه خدایی نکرده مشکل باشه درمان داره یا نه؟

اوتيسم اصن مشخص نميكنه اما شما برادرتو ببر پيش مشاور اونا ژنه مربوطه رو ك باعث شده عقب موندگى بگيره رو پيددا كنن بعد از شما هم همين ازمايشو ميگيرن بعد در باردارى از بچه هم ميگيرن ك نداشته باشه در كل پروسه ى گرونيه 

اوتيسم اصن مشخص نميكنه اما شما برادرتو ببر پيش مشاور اونا ژنه مربوطه رو ك باعث شده عقب موندگى بگيره ...

وای نه نمیخوام هیچکس بدونه مامانم خیلی ناراحت میشه،میدونی همش میگه چرا زمون ما این چیزا نبود دلم نمیاد مامانم ناراحت بشه اصلا

وای نه نمیخوام هیچکس بدونه مامانم خیلی ناراحت میشه،میدونی همش میگه چرا زمون ما این چیزا نبود دلم نمی ...

عزيزم ى ژن ك نيست ميليون ها ژن تو بدنه ادمه من خودم بخاطر ازدواج فاميلى تحت نظر پزشكم اين پروسه شه

اگه منظورتون از عقب موندگى سندروم دانه ك ازمايش نميگيرن

نه سندروم نیس،خرف نمیزنه و راه نمیرع،خیلییییی از بجه گیاش پیشرفت کرده خیلی زیاد خوب شده،دکتربردیم ام ار ای سی تی اسکن گفتن مشکل خاصی نداره خودش ب مرور خوب میشه،اما بیش فعاله اذیت میکنه خیلی ناراحتم خیلی

بعضی ازمایشگاه ها انجام میدن هزینشم من شنیدم بالای ۴۰۰. نمیدونم درمانشو عزیزم ولی قطعا درمان داره

400باز خوبه زیاد گرون نیس

عزيزم ى ژن ك نيست ميليون ها ژن تو بدنه ادمه من خودم بخاطر ازدواج فاميلى تحت نظر پزشكم اين پروسه شه

شما چقد هزینه کردید؟تو فامیل دارید کسی ک مشکل داشته باشه؟