دختری_در_سایه23 مدیر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1502 عنوان پشم زدن 😂 | مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 41 پست اپلاسیون کنم تا چند وقت مو زائد جوونه نمیزنه ؟ 1403/07/15 | 00:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhiyekhas عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 910 بابا بخدا درد ندارع شما چقد نازک نارنجی هستید من که تا حالا زایلاپی نزدم واسه اونایی گفتم که میگن دردشو نمیتونن تحمل کنن، ولی خدایی بیکینی دردش زیاده چون پوست اون ناحیه حساس و نازکه یاد باد آن روزگاران🍁🍂 👈کاربر قدیمی🦋 تعلیقی💔
dokhiyekhas عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 910 برای دست و پا هم ؟ فکر میکردم فقط بیکینی دردش زیاده من بدنم پر مو بود با موهای زخیم واسه اون درد داشت ولی الان دیگع دردش کم شده یاد باد آن روزگاران🍁🍂 👈کاربر قدیمی🦋 تعلیقی💔
dahe80iiii عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 2550 من که تا حالا زایلاپی نزدم واسه اونایی گفتم که میگن دردشو نمیتونن تحمل کنن، ولی خدایی بیکینی دردش زی ... آها من تا حالا اون ناحیه نزدم به خاطر بکارت و مامان ترسوم😂ولی زیر بغل دردش بیشتره تا دست و پا ممنون که برام صلوات میفرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم
dokhiyekhas عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 910 نه چون ریشه ی مو ضعیف شده اره در صورتی که ادامه بدن اگه وسطاش شیو کنن با تیغ کلا برمیگرده یاد باد آن روزگاران🍁🍂 👈کاربر قدیمی🦋 تعلیقی💔
dokhiyekhas عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 910 آها من تا حالا اون ناحیه نزدم به خاطر بکارت و مامان ترسوم😂ولی زیر بغل دردش بیشتره تا دست و پا آره چون زیربغل هم پوستش بشدت حساسه😅 یاد باد آن روزگاران🍁🍂 👈کاربر قدیمی🦋 تعلیقی💔
دختری_در_سایه23 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1502 آره چون زیربغل هم پوستش بشدت حساسه😅 خیلی درد داره زیر بغل ؟
dokhiyekhas عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 910 خیلی درد داره زیر بغل ؟ اگه بار اولته آره ولی به مرور که انجام میدی دیگه اون درد و نداره اوکیه یاد باد آن روزگاران🍁🍂 👈کاربر قدیمی🦋 تعلیقی💔
دختری_در_سایه23 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1502 اگه بار اولته آره ولی به مرور که انجام میدی دیگه اون درد و نداره اوکیه خودم تو خونه وکس گذاشتم چند بار ولی سه بار بد بلند کردم خون اومد دیگه بعد جرئت نکردم مثل وکس های خونگیه درسته ؟
dokhiyekhas عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 910 خودم تو خونه وکس گذاشتم چند بار ولی سه بار بد بلند کردم خون اومد دیگه بعد جرئت نکردم مثل وکس های خون ... آره موم و گرم میکنن بعد میمالن به بدنت و ادامه ماجرا..😅ولی خودت هیچوقت اینکار و تو خونه انجام نده چون اگه ماهر نباشی به بدنت آسیب میرسونی زخم میشه یاد باد آن روزگاران🍁🍂 👈کاربر قدیمی🦋 تعلیقی💔
دختری_در_سایه23 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1502 آره موم و گرم میکنن بعد میمالن به بدنت و ادامه ماجرا..😅ولی خودت هیچوقت اینکار و تو خونه انجام نده ... اره دبگه بعد اون بار ترسیدم پناه بردم به ژیلت الان مجبورم میخوامنوبت بگیرم
dokhiyekhas عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 910 اره دبگه بعد اون بار ترسیدم پناه بردم به ژیلت الان مجبورم میخوامنوبت بگیرم هیچوقت سمت ژیلت دیگه نروچون داری اپیلاسیون میکنی دیگه نباید از تیغ استفاده کنی داری دردشو تحمل میکنی تازه به مرور هم موهای بدنت کم و تک و توک درمیاد خیلی خوبه که یاد باد آن روزگاران🍁🍂 👈کاربر قدیمی🦋 تعلیقی💔
دختری_در_سایه23 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1502 هیچوقت سمت ژیلت دیگه نروچون داری اپیلاسیون میکنی دیگه نباید از تیغ استفاده کنی داری دردشو تحمل میکنی ... اره ایشالا این سری شروع میکنم ادامه میدم از لیزر ک خیری ندیدم ایشالا این جواب باشه واسم