2777
2789
بابا بخدا درد ندارع شما چقد نازک نارنجی هستید

من که تا حالا زایلاپی نزدم واسه اونایی گفتم که میگن دردشو نمیتونن تحمل کنن، ولی خدایی بیکینی دردش زیاده چون پوست اون ناحیه حساس و نازکه 

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

برای دست و پا هم ؟ فکر میکردم فقط بیکینی دردش زیاده

من بدنم پر مو بود با موهای زخیم واسه اون درد داشت ولی الان دیگع دردش کم شده 

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که تا حالا زایلاپی نزدم واسه اونایی گفتم که میگن دردشو نمیتونن تحمل کنن، ولی خدایی بیکینی دردش زی ...

آها من تا حالا اون ناحیه نزدم به خاطر بکارت و مامان ترسوم😂

ولی زیر بغل دردش بیشتره تا دست و پا

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

نه چون ریشه ی مو ضعیف شده

اره در صورتی که ادامه بدن اگه وسطاش شیو کنن با تیغ  کلا برمیگرده 

آها من تا حالا اون ناحیه نزدم به خاطر بکارت و مامان ترسوم😂ولی زیر بغل دردش بیشتره تا دست و پا

آره چون زیربغل هم پوستش بشدت حساسه😅

خیلی درد داره زیر بغل ؟

اگه بار اولته آره ولی به مرور که انجام میدی دیگه اون درد و نداره اوکیه

اگه بار اولته آره ولی به مرور که انجام میدی دیگه اون درد و نداره اوکیه

خودم تو خونه وکس گذاشتم چند بار 

ولی سه بار بد بلند کردم خون اومد دیگه بعد جرئت نکردم 

مثل وکس های خونگیه درسته ؟

خودم تو خونه وکس گذاشتم چند بار ولی سه بار بد بلند کردم خون اومد دیگه بعد جرئت نکردم مثل وکس های خون ...

آره موم و گرم میکنن بعد می‌مالن به بدنت و ادامه ماجرا.‌.😅

ولی خودت هیچوقت اینکار و تو خونه انجام نده چون اگه ماهر نباشی به بدنت آسیب میرسونی زخم میشه

آره موم و گرم میکنن بعد می‌مالن به بدنت و ادامه ماجرا.‌.😅ولی خودت هیچوقت اینکار و تو خونه انجام نده ...

اره دبگه بعد اون بار ترسیدم پناه بردم به ژیلت 

الان مجبورم میخوام‌نوبت بگیرم

اره دبگه بعد اون بار ترسیدم پناه بردم به ژیلت الان مجبورم میخوام‌نوبت بگیرم

هیچوقت سمت ژیلت دیگه نرو

چون داری اپیلاسیون میکنی دیگه نباید از تیغ استفاده کنی داری دردشو تحمل میکنی تازه به مرور هم موهای بدنت کم و تک و توک درمیاد خیلی خوبه که

هیچوقت سمت ژیلت دیگه نروچون داری اپیلاسیون میکنی دیگه نباید از تیغ استفاده کنی داری دردشو تحمل میکنی ...

اره ایشالا این سری شروع میکنم ادامه میدم 

از لیزر ک خیری ندیدم 

ایشالا این جواب باشه واسم