سارای۱ مدیر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 250 عنوان چیکارکنم | مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 22 پست بچه ها حوصلم سررفته تنهام خونه باپسرم که خوابه حال درس خوندن ندارم صدای باد خیلی شدیده.دلمم گرفته خیلی.یه کاری بگین بکنم سرم مشغول شه خدایا مرسی عشقمو آفریدی 1396/08/07 | 23:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alma76 عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 2256 همین نی نی سایت واسه تنهایی خوبه.الان مثلا من شوهرم خونه ست،ولی انگار خونه نیست،تو اتاق داره درس میخ ... بازخوبه درس میخونه من شوهرم لج کردجاخوابشوجداکرد دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه
حنا... عضویت: 1394/03/18 تعداد پست: 10724 😂😂طفلی مگه چیکارت داره خوب بدبختی اینه که کارم نداره،نه حرفی نه تعریفی نه محبتی،انگار هم خوابگاهی هستیم.بیشعور ازش متنفرم.الان بحثمون شد سر اینکه من گفتم کی تمومی گفت هنوز کار دارم منم یواش گفتم مسخره،اونم شنید مثل ....پرید بهم
ناسیا عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 8141 همین نی نی سایت واسه تنهایی خوبه.الان مثلا من شوهرم خونه ست،ولی انگار خونه نیست،تو اتاق داره درس میخ ... وای نگواه مال من ازتوبدتر تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
ناسیا عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 8141 این شوهراچطوری باتنهایی سرمیکنن؟اه اه عین خیالشونم نیست منکه دارم دق میکنم تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
حنا... عضویت: 1394/03/18 تعداد پست: 10724 این شوهراچطوری باتنهایی سرمیکنن؟اه اه عین خیالشونم نیست منکه دارم دق میکنم منم همینطور
ناسیا عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 8141 واقعا؟ آره لج کردگرفت خوابید تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
سارای۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 250 خوب بدبختی اینه که کارم نداره،نه حرفی نه تعریفی نه محبتی،انگار هم خوابگاهی هستیم.بیشعور ازش متنفرم.ا ... عب نداره بابا به خدا شوهر خودم بدتره یه کتابخونه داره کل دیوارو کرفته از اداره که میاد میخوابه بعدش باهمون کتاباش مشغول میشه عادت کردم😔 خدایا مرسی عشقمو آفریدی