2821
2789
عنوان

چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 22 پست
همین نی نی سایت واسه تنهایی خوبه.الان مثلا من شوهرم خونه ست،ولی انگار خونه نیست،تو اتاق داره درس میخ ...

بازخوبه درس میخونه من شوهرم لج کردجاخوابشوجداکرد

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
😂😂طفلی مگه چیکارت داره

خوب بدبختی اینه که کارم نداره،نه حرفی نه تعریفی نه محبتی،انگار هم خوابگاهی هستیم.بیشعور ازش متنفرم.الان بحثمون شد سر اینکه من گفتم کی تمومی گفت هنوز کار دارم منم یواش گفتم مسخره،اونم شنید مثل ....پرید بهم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همین نی نی سایت واسه تنهایی خوبه.الان مثلا من شوهرم خونه ست،ولی انگار خونه نیست،تو اتاق داره درس میخ ...

وای نگواه مال من ازتوبدتر

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

این شوهراچطوری باتنهایی سرمیکنن؟اه اه عین خیالشونم نیست منکه دارم دق میکنم  

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
خوب بدبختی اینه که کارم نداره،نه حرفی نه تعریفی نه محبتی،انگار هم خوابگاهی هستیم.بیشعور ازش متنفرم.ا ...

عب نداره بابا به خدا شوهر خودم بدتره یه کتابخونه داره کل دیوارو کرفته از اداره که میاد میخوابه بعدش باهمون کتاباش مشغول میشه عادت کردم😔

خدایا مرسی عشقمو آفریدی  
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز