2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قشنگ هستن اما خاص نه خوبي برنز اينه كه تا اخر عمرت ميمونه اما الان همه جا برنز پيدا ميشه من خودم دوست دارم چيزي داشته باشم كه كمتر كسي يا جايي بشه نمونشو پيدا كرد 

الان خونه فاميلاي شوهر من بري از مادر شوهرم تا نوه عموهاش همه برنز زرد دارن همه چيزشو اما خونه من فقط كريستال و وسايل سراميكي هست به گفته خودشون وقتي ميان خونه من روحشون شاد ميشه

اباڗور کنار همه مبلی میزارن؟

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
ما فعلا تو خونه فامیلامون برنز ندارن    

خونه فاميلاي ما بيشتر شبيه سمساريه تا خونه همه برنز حتي ميز صبحانه خوريشون كلي هم حيوانهاي مختلف از برنز لوستر اباژور بوفه گلدون ساعت اينه شمعدون 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز