2789

خانما قوی باشید 

هیچ کس لیاقت نداره که خودتون رو بکشید به خاطرش

یکی از فامیلامون سر اینکه شوهرش هرزه بود خودشو کشت؟

چی شد؟

سالهاست زیر خاکه

دو تا بچه هاش یک داغ بزرگ دیدن و موندن پیش یک پدر هرزه!

ته تهش این بود بچه هاشو برداره بره یک جایی زندگی کنه 

خودکشی راهکار درستی نیست

بنده خدا هم زیبا بود هم جوان😢😢

چطور میشه که به خاطر یک هرزه یکی جان شیرینش را بگیره؟

باید قوی می بود و برای خودش زندگی درست میکرد ...

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
خوب منم نشنیده بودم که قرص برنج رو میذارن وسط برنج...سوال کرد دیگه بیچاره

یکی نیست بگه بهش اعصاب نداری مجبوری جواب بدی  ، بعد هم گل هم اسم یه مخدره خیلیا شاید فکر کنن همون گله...منم برام سوال بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متاسف شدم واقعا. دلم خيلى سوخت.

به هر حال كسى كه دست به خودكشى مى زنه در شرايط و حال و هوا و فازيه كه آدمهاى عادى  تجربه نكردن  تا بفهمن و قضاوت كنن. حتى اوضاع اعتقادى فرد هم ممكنه عوض شده باشه اون لحظه.  

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
منم دعواش نکردم ک دارید لایکش میکنید. حتی دیگه جوابم ندادم ناراحت نشه ولی با پست اول مسخره کرده،

من خوندم پستارو عزیزم

شما بد برداشت کردی 

بیخیال بشید

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

گاهی وقتا ادمیزاده دیگه زندگی بهش فشار میاره کسی نیس حداقل سنگ صبورش باشه ...ولی چرا قرص برنج ک سمی ب این خطرناکیه در دسترس باشه اخه؟؟؟مامانم بچه ک بودیم میذاشت تو گونی برنج ک بید نزنه😕😕😕اون موقه ها نمیگفتن اینقد خطرناکه من میدیدم رو جعبه ش عکس خطر مرگ هست ولی باورم نمیشد اینقد خطر ناک باشه ولی الان با این امار بالای خودکشی با قرص برنج چرا باید ب راحتی در دسترس باشه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
عزیزم من چیزی نگفت ناراحت شدی فقط سوالم با تعجب بود بعدم من فکر کردم پست اول مسخرم کردی

در شانم نیست کسی رو مسخره کنم...وقتی مسخره کردن  و مسخره شدن رو دوست ندارم...خب من نشنیدم.. برام عجیب بود وقتی این قرص اینقدر خطرناکه راحت در دسترس باشه...موفق باشی