2777
2789
عنوان

بانوی من

176 بازدید | 8 پست

❤️بانوی من!

🔹اگر دیگران را عادت بدهی که همیشه آب میوه مانده ته دستگاه آبمیوه گیری سهم تو باشد یا کتلت زیادی برشته شده، یا بدمزه ترین آب نبات مانده در ظرف شکلات یا هر چیزی که دیگران دوستش ندارند...

به مرور این میشود سلیقه ات، میشود سهمت!

🔹هیچ کس هم نمیگوید آه چه موجود فداکاری!!

بد نیست گاهی برای خودت بهترین و خنکترین نوشابه ها را باز کنی!

چرا سهم تو نرمترین بالش نباشد یا بهترین یادگاری از سفر، یا سرگل غذا یا حتی ساعتی از برنامه دلخواه تلویزیونی؟

🔹گاهی باید مثل ملکه ها رفتار کرد! باید به دیگران فهماند در وجود هر زنی غیر از یک موجود فداکار همیشه قانع، ملکه ای زندگی میکند که گاه باید عصای سلطنتش را بالا بیاورد و محکم بر زمین بکوبد تا دیگران یادشان بیاید قرار نیست همیشه سهم تو از پست ترین چیزها باشد.

🔻یادت باشد :

«تو ملکه زندگی ات هستی»❣️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راست میگی به مرور عادی میشه برا اطرافیان و متوجه فداکاری نمیشن... مث مامانا که خیلی از فداکاریاشون دیده نمیشه

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
راست میگی به مرور عادی میشه برا اطرافیان و متوجه فداکاری نمیشن... مث مامانا که خیلی از فداکاریاشون د ...

اره واقعا مثل مامانا که همیشه فداکارترینن و آخرش هم همه ازش توقعات دارن ک چرا فلان نکردی چرا کوتاه اومدی چرا قناعت کردی . و و و