2777
2789

با یکی قرار داشتم دیت اول بود ی مدته داریم اشنا میشیم 

بعد اون همیشه کلا پیگیره زنگ میزنه پیام میده من اصلا اینجوری نیستم دیشبم سر همین دعوا کردیم ک چرا زنگ نمیزنم من بهش 

اینم از دیشب کلا سین نزد منم نگران شدم عصر پیام دادم به شمارش ک خوبی؟ 

تا امشب ساعت 8 شب ک دیدم زنگ زد متوجه نشدم و الان زنگ زده ناراحت ک من بهت زنگ نزدم ببینم تو ی بار پیگیری میکنی 

گفتم کارت اشتباه بوده ک قرار داشتیم بی خبر گذاشتی منو گفت فقط میخواستم یکبار تو پیگیری کنی و گف ی پیام دادی فقط خوبی نه سلامی ن علیکی گفت معذرت خواهی ام بلد نیستی منم گفتم نه بلد نیستم اخلاقی ندارم کاری نکردم عذرخواهی کنم 😑اونم گف اخلاقات بده منو تو قراره ی عمر کنار هم باشیم گفتم نمیتونی بسازی برو اونم گف اوکی خداحافظی کرد 

منم عذاب وجدان گرفتم فقط پیام دادم ک اول تو معذرت خواهی کن ب خاطر بد قولیت منم معذرت میخوام بعد معذرت خواهی کرد و زنگ زد من نتونستم جواب بدم 

ب نظرتون الان خودم زنگ بزنم غرورم خورد میشه؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اخلاقای بدی داری . این چه طرز برخورده خب؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

میدونم میدونمممم😭 سر همینا همیشه رابطه ام بهم میخوره چون غرور بیجا دارم

ببین رک بهت بگم این اسمش غرور نیس . نیاز به مشاوره داری. اگه میخوای یه رابطه درست داشته باشی ‌و نه خودت رو آزار بدی نه پارتنرت، حتما باید چند جلسه مشاوره بری

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

خوشت میاد از این غرورت یا نه؟ 

چون تا جایی که دیدم چندتا تاپیک راجع بهش زدی 

اگه باهاش حال می‌کنی که مشکلی نیست. فقط به این شکل وارد رابطه نشو چون طرف مقابل یک انسانه و قلب داره و باید در برابر ضربه ای که بهش می‌زنی پاسخگو باشی. 

اگرم نه ناراحتی خب ترک کن عادت بدتو. می‌تونی از یه مشاور کمک بگیری. 

اگرم فقط اومدی نظر بقیه رو در مورد خودت ببینی به نظر من بیشتر از اینکه مغرور باشی ارتباط اجتماعیت ضعیفه و با یکم کار کردن می‌تونی درستش کنی.