2777
2789
از ۲۰هفتگی حس کردم عزیزم منم ویارم تموم شده بود ولی انگار دوباره شروع شده خیلی سستم😭😭

وای خدای من یعنی دوباره میخواد برگرده اون سستی و کسالت من واقعا حالم خیلی خراب بود اوایلش واقعا غیر قابل تحمل بود برام جدی میگم 

انشالله زود بگذره برای هر دو مون 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدای من یعنی دوباره میخواد برگرده اون سستی و کسالت من واقعا حالم خیلی خراب بود اوایلش واقعا غیر ...

باور کن من ویارم تموم شده بود خیلی خوشحال بودممم الان دوباره شروع شده 😭😭😭😭دارم میمیرممم

عزیزم مال توام دختره؟؟؟

اره گلم .

ای خدا نگو ویار برمیگرده نگو اون بی حالی برمیگرده روزگارم سیاه میشه چون شهر غریبم تنهام کسی رو ندارم استراحت مطلق هستم خدایا کمک کن بگذره

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

اره گلم .ای خدا نگو ویار برمیگرده نگو اون بی حالی برمیگرده روزگارم سیاه میشه چون شهر غریبم تنهام کسی ...

امیدوارم ک تو دچارش نشی خیلی حس‌مزخرفیه کاش زودتر فارغ بشیم واقعا من خیلی اذیت شدم تو این بارداریم😔😔