2777
2789

سلام خوش آمدید. 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون

سوال اعتقادی مذهبی داشتی از من بپرس

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

سوال اعتقادی مذهبی داشتی از من بپرس

طلبه هستین؟

من یه سوالی دارم اگه میتونید کمکم کنید

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

طلبه هستین؟من یه سوالی دارم اگه میتونید کمکم کنید

خیر.

دقیقا دارم عکس پروفایلتان رو نگاه میکنم شبکه نسیم. بپرسید در خدمتم

خیر.دقیقا دارم عکس پروفایلتان رو نگاه میکنم شبکه نسیم. بپرسید در خدمتم

😁😁

فک کنم یه خورده ام سوالم خنده دار باشه 

ولی

من فک میکردم روزه کله گنجشکی هم وجود داره 

واسه خاطر همین روزه های قضا پارسالم رو تا نیمه روز میگرفتم 

اینا به کنار

هنوز ۴ روز دیگه هم روزه قضا پارسال  گردنم هست

بعد شنیدم اگه روزه قضا رو تا همون سال نگیری و بره واسه سال جدید کفاره داره و این حرفا

میخام بدونم شرایط من دقیقا چه جوری میشه 

ینی باید اون چهار روزه قضا رو بگیرم یا دیگه چون نمیدونستم و یه سال گذشته شرایط فرق میکنه.

؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

😁😁فک کنم یه خورده ام سوالم خنده دار باشه ولیمن فک میکردم روزه کله گنجشکی هم وجود داره واسه خاطر هم ...

این سوال  فقهی هست و در تخصص  من نیست. باید از مرجع تقلید خودت و یا نماینده ش بپرسی. 

روزه هایی که نصفه گرفتی باطل و کار حرامی انجام دادی .

روزه کله گنجشکی وجود نداره مگه اینکه بچه ای کم سن باشه  واس آمادگی سال های بعد بخواد بگیره.مثلا دختر ۷ ساله تا ساعت ۲ تحمل کنه یا هر چی .

سوالات اعتقادی از من بپرس.

اونو حتما جویا شو از مرجع خودت

این سوال فقهی هست و در تخصص من نیست. باید از مرجع تقلید خودت و یا نماینده ش بپرسی. روزه هایی که نص ...

اوکی ممنون

اوکی ممنون

چقد بامزه این برنامه شبکه نسیم.مخصوصا شعر پایانی شو خیلی دوس دارم

چقد بامزه این برنامه شبکه نسیم.مخصوصا شعر پایانی شو خیلی دوس دارم

من برنامه شو نگا نمیکنم 

فقط این شخصیت بچه رو خوشم اومده