2777
2789
عنوان

هدیه تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 54 پست
اره خودمم دوس دارم ..ولی باورت میشه اگه بگم چقدرررر به این اسم اطرافیان ایراد گرفتن و با حرفاشون ازا ...

بیخیالشون عزیزم 

من که آسم دخترمو صدا کردنی کلی حال میکنم 

دختر بی همتای مامان

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون یه تابلوی خوشنویسی که اسمشو با معنیش خطاطی شده چطوره؟ 

هدیه جالبی میشه؟

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

این نمدو شما چند تهیه کردین

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
بنظرتون یه تابلوی خوشنویسی که اسمشو با معنیش خطاطی شده چطوره؟  هدیه جالبی میشه؟

نه😕

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
نه😕

واقعا  

واقعا    

اره

100تومن میتونی یه اسباب بازی در حد سنش بخری 

اگه بلدی گیف تولد درست کنی اسمشو درست کن 

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
اره 100تومن میتونی یه اسباب بازی در حد سنش بخری  اگه بلدی گیف تولد درست کنی اسمشو درست کن&nbs ...

اها از اون لحاظ میگی.... میدونی میخام یه چیز خاص باشه...بهرحال اون یک سالشه و درک نمیکنه چی بهش دادم ولی میخوام هدیم بیشتر مربوط به اسمش باشه

اها از اون لحاظ میگی.... میدونی میخام یه چیز خاص باشه...بهرحال اون یک سالشه و درک نمیکنه چی بهش دادم ...

این یعنی میخای تو چشم فامیل کنی بیخیال این حرفا یچیز دیگه بگیر برای بچه

اها از اون لحاظ میگی.... میدونی میخام یه چیز خاص باشه...بهرحال اون یک سالشه و درک نمیکنه چی بهش دادم ...

این یعنی میخای تو چشم فامیل کنی بیخیال این حرفا یچیز دیگه بگیر برای بچه

نه بابا فقط میخوام یه چیز خاطره انگیز باشه برای اولین سالش... مطمعنم بزرگم بشه این سایر بستگان به اسم بچه گیر میدن. یه جورایی انرژی مثبتی هم برای مامان باباشه