2777
2789
عنوان

هدیه تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 54 پست
اره چون تو فامیل خیلیا به این اسم ایراد گرفتن و منم میخوام با این کار حرصشون دربیاد

اسمش چیه مگه ؟😌

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمدی اسم بگیر خوشگله

این که میگین چجوره

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
اسمش چیه مگه ؟😌

بنیتا   

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
جاریتو دوس داری؟😂😂😂😂خوشبحال دخترش😉😉

من چرا دوسش داشته باشم به حال سر عقد ماه پن ماه پیش سکه تمام داده بودن ما هم برا بچه اشون که تازه بدنی اومده کادو گرفتیم کادو دادان و گرفتن از نظر من ربطی ب جاری خواهر شوهر و مادر شوهر نداره هر چی جای خودشو داره...

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...
طلا بخر

میخوام یه چیزی باشه مربوط به اسمش..دقیقا خاص باشه

اسمشو با طلا بسازن. ..هم شیک هم خاص...البته میتونی یه پلاک دست بگیری یطرفش اسمش یطرف تاریخ تولد 380 ...

۳۸۰ زیاده..یه چیز مناسب تر میخوام

اینو از کجا باید تهیه کنم... سفارشی درست میکنن یا اماده هست که بخریم

یه پیج اینستا هست عکس رو میندازه رو قالیچه،یا کیفیت بالا اونم خوشکله،یکی دیگه هم هست حدود ۱۴۰ میشه عکس رو میندازه رو روتختی اینم خیلی جالب و قشنگه 

خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤
وای اسم دختر من     نخونده نمدی اسمشو برات فرستادم  بیخود نپسندیدن خیلیم شیکه

اره خودمم دوس دارم ..ولی باورت میشه اگه بگم چقدرررر به این اسم اطرافیان ایراد گرفتن و با حرفاشون ازارم دادن به حدی که از قبول کردن پیشنهاد خالم پشیمون شدم