2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 51 پست
نه عزیزم شما ریاضیت هم ضعیفه سعی کن تو برنامه پرسید قرار بده بیشتر بخونش من رشتم ریاضیه کمکت میکنم س ...

۱۵ سالش نمیشه نهایت نیمه دومی باشه میشه ۱۴ چرت میگه 

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم شما ریاضیت هم ضعیفه سعی کن تو برنامه پرسید قرار بده بیشتر بخونش من رشتم ریاضیه کمکت میکنم س ...

با پارتی رفتی؟؟آخه من الان شونزده سالمه😂

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

عهههه سلام عزیزم قربونت تو چطوری😂♥️

سر تاپیک طناز توکلی شناختمت 

خیلی ازت خوشم میاد😂😂😂❤❤

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

۱۵ سالش نمیشه نهایت نیمه دومی باشه میشه ۱۴ چرت میگه

آره بابا تو راس میگی برو فقط رو مخم نباش

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

شونزده سالته هشتمی؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

نه عزیزم اون با پارتی نرفته تو داری چرت میگی 

نه عزیزم اون با پارتی نرفته تو داری چرت میگی

باششش شما راس میگی برو رو مخم نباش وقتمو از سر راه نیاوردم😂

درست حرف بزن تا نی نی یار رو تگ نکردم تعلیغت کنه

تگ کن بچه سال جم شه