2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 51 پست
بچه ای تو اینجا جای بچه ها نیستتت

الان من ۱۵ سالمه آبان میرم ۱۶ کجام کوچیکه دقیقا؟؟

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

هشتمم🤦‍♀️

آهان آخه گفتی مطالعات اجتماعی

اول ذهنم رفت پیش داداشم که کلاس پنجمه😂💔

پاشو صورتتو بشور یه چیزی بخور

بعدش تکالیفتو انجام بده که خیالت راحت باشه

از عروسی فردا لذت ببری. هعیییی دلم تنگ شد

واسه دورانی که راهنمایی بودم

چقد اونموقع زندگی قشنگتر بود🥺

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه سلام خوبی 😂

عهههه سلام عزیزم قربونت تو چطوری😂♥️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

مگه کلاس هشتم ۱۴ سالش نیست؟حتی یه عده از ما که نیمه اولی بودیم ۱۳ ساله بودن مثل خودم🗿😐💔

من نیمه دومم

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

چی میگی بچه

هشتمی میشه ۱۶ سالت نیمه دومی هم باشی میشه ۱۴سال نابغه

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

نه عزیزم شما ریاضیت هم ضعیفه سعی کن تو برنامه پرسید قرار بده بیشتر بخونش 

من رشتم ریاضیه کمکت میکنم سنتو حساب کنی 

ببین عزیزم شما کلاس هشتم باشی نیمه اولی باشی میشه ۱۴سالت و نیمه دومی باشی میشه ۱۵پس ۱۶سالت نیست 

اوووو اینقد راه داری . اینقد برات همه چیز عادی میشه که آرزو میکنی تمام دغدغه هات درس و امتحان بود

منم دوس داشتم برگردم به دوران مدرسه مخصوصا دوم راهنماییی 

چقدددد انرژی داشتم اون موقع چقد الکی میخندیدم با دوستام

الان ۷ ساله مدرسم تموم شده