2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست متاهل بیان

151 بازدید | 20 پست

خواهرم اینا تازع خونه خریدن کلا با کمک بابام بود  نصفبیشترشم طلاهای خواهرم  بعد خواهرم ب شوهرش گفت نصف خونرو ب نامم بزن  فرموده مگه بابات داده ب مامانت در صورتی که مامانم کلی طلا   لباس شیکو فلان داره  این خواهرم بچه دو قلک دارع دو سالشه  شوهرش از وقتی بچه ها ب دنیا امدن خیلی کمتر میزاره خواهرم بره بیرون مثلا میگه عروسی نریم بچه هس بیرون نریم بچه  کافه نریم  لباس نخر خونه خریدیم  تو منو درک نمیکنه ولی خودش با دوستاش میره بیرون وتفریح تولد خواهرم خودش میخواس با پول خودش ی کیک بگیره ببره کافه دور هم عکس بگیریم شوهرش اجازه نداد گفته خودم میرم کیک میگیرم تو خونه. چیکار کنهه سر ب راه شه 

کمکی که کردن چقدره و قیمت خونه چقدر؟

وقتی مردی اینطوری باشه و من و تو کنه، با یکی دو تا پیشنهاد من و بقیه و ... که درست نمیشه. باید همسرشو دوست داشته باشه که بکنه این کارو.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه باید بگم ایشون سر به راه نمیشه فقط خواهرت اگر قوی هست هر وقت دلش خواست بره بیرون بچه ها رو بذاره پیش باباشون

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اگر به یه آدمی که یه بار اعتمادت رو ازت گرفته دوباره فرصت بدی تقصیر اون ادم نیست تقصیر خودته!

خواهرتون باید اول  طبق تجربش در حضور همه ازش قول میگرفت ک نصف خونه رو به اسمش بزنه بعد طلا میداد و بعد بازم پدرتون کمکشون میکردن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یه ایه میگم اینو بخونه بعد باهاش راجب خونه و رفیق بازیاش و.. صحبت کنه

خواهرتم خیلی سواری داده البته.. طلایی که شوهرش خریده.. هیچ.. ولی اگر خواهرت از مال خودش طلایی داشته و از باباتون برای خرید خونه پول گرفته لااقل به اندازه ی اون پول بگه منو هم تو خونه سهیم کن.. خیلی قانع بودن مردا رو بدعادت میکنه

ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری و احْلل عُقدةً مِنْ لساني یَفقَهوا قَوْلی:

1 ) 

پروردگارا!‌ سینه‌هایمان را گشاده و کارمان را آسان کن و گره از زبانمان بگشا تا سخنانمان را بفهمند!

طلاهای خواهرتو شوهرش خریده یا بابات و اینکه بابات قرض داده؟پول خونرو میگمبنظرم انقد دستشو گرفتین رو ...

نه زمین داد بهشون گفت هر وقت داشتین بدین پولشو. بعدشم  کلی کسری داشت خونه بابام  پولشو همینجوری داد

متاسفانه باید بگم ایشون سر به راه نمیشه فقط خواهرت اگر قوی هست هر وقت دلش خواست بره بیرون بچه ها رو ...

خب مشکل اینه میگه من  بشینم به بچه برسم کم کار میکنم بیرون   من خونه خریدم بدبخت شدم بدهی دارم  بابد ب کارام برسم  درکم نمیکنی

خب مشکل اینه میگه من بشینم به بچه برسم کم کار میکنم بیرون من خونه خریدم بدبخت شدم بدهی دارم بابد ...

اگر وقت نداره چطوری با دوستاش میره تفریح؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نه زمین داد بهشون گفت هر وقت داشتین بدین پولشو. بعدشم کلی کسری داشت خونه بابام پولشو همینجوری داد

بنظرم انقدر تامینش کرده بابات اینطوری شده کم کم حرفشو بندازه بگه پولمو نیاز دارم شاید یکم خودشو جمعو جور کرد

کمکی که کردن چقدره و قیمت خونه چقدر؟وقتی مردی اینطوری باشه و من و تو کنه، با یکی دو تا پیشنهاد من و ...

نصف زمین مال بابام نصفش با پول خواهرم خریده شد پدرم گفت  خونرو درست کنین هر وقت پول داشتین   اون نصف منو بدین ولی. کلا خودش کارای خونرو ب عهده گرفت  از کوچیک ترین تا بزرگترین رسیدگی کرد هر جام کم اوردن بابام  دستشونو گرفت الان بجز پولایی که بابام همینطوری داده ۵۰ ۶۰ تومنم بدهی دارن پیش بابام گفت هر وقت داشتین بدین