2777
2789

چه شغلی بوده و درآمدش چقدر

من خودم دیدم شخصی که فیزیوتراپ بود مطبش بالاشهر تهران روزی بالای 20 میلیون درامدش بود😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی ۲۰ میلیون کاش من ماهی دوازده تومن حقوق داشتم😭

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

خدا بده برکت مشاالله 20تومن درامد داره طرف

اون وقت من امروز مجبور شدم واسه درد دندونام قزص مسکن تاریخ گذشته بخورم 😓😓

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

روزی ۲۰ میلیون کاش من ماهی دوازده تومن حقوق داشتم😭لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔

انشالله به تمام خواسته ها برسید،صلوات فرستادم براتون،حاجت روا باشید

نمیدونم چقدره ولی دختراشونو فرستادن انگلیس از اول دبیرستان اونام خیلی راحت خرج میکنن مثلا عطر و لوازم ارایششون همه برندای گرونه که خود خارجیام زیاد ننیخرن یکی دیگم دختزشو فرستاده ایتالیا اونم خیلی لاکچریه زندگیش 

بابای همشونم دکتره

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

دقیق نمیدونم مامانم میگفت چهرش جوان بود بین 37 40 یا شایدم 45 ولی دیگه بیشتر نهمشتری خیلی زیاد داشت

خب سنشم زیاد بوده😶

هیچی بهتر پدر پولدار نیس

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

یکی از اقواممون کارخونه داره یکی از دختراش امریکا درس میخونه ، یکی از دختراشم عروس خالمه ، هر بار که مراسمی چیزی میشه پدرش براش سرویس طلا میاره ،مثلا واسه یه روز دختر سرویس ۵۰۰میلیونی میده 🫠

اگ بگم میگین داری پز میدی و از اینجور چیزا پز نیس تلاش کردیم برا این جاها

شوهرم مدیر عامله ماهی 350خودمم حسابدارم تو همون شرکت

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن