entj مدیر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 1635 عنوان کاربر nasiry85 | مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 55 پست سلام چیزی که درموردم گفتید درست از آب درومد واقعا ینفر اومد دیدنم و خوشحال شدم ببخشید یه سوال اینطور حس میکنید که کسی واسم دعا گرفته یا نه؟@nasiry85 ما فرزندان کوروشیم..🤍 1403/07/14 | 18:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pany۵۵ عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2740 داری ولی دیر سال بعدیه اقای قدبلند و توپرموهاش کم پشت و مشکی یعنی تا یه سال دیگهمیشه بگی زندگیم باهاش خوبه؟سه تا بچه دارم اخه و اینکه کی میاد تو زندگیم منظورم آشنایی قبلش هست ممنونمالهی که هرچی میخوای خدا بهت بده
nasiry85 عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 4289 یعنی بخدا این دفعه هم نگی یه شبانه روز اب نمیخورم🤣🤣همیشه نسبت به یه فرد پرسیدم ایندفعه میشه خودت ب ... خو نخور خدت از تشنگی میمیری🥹😂😂اخه میدونی یکم سنت کمه زیاد نمیشه تصورش کردحس میکنم ۲۰ سالگیه ازدواجت و یه اقای پولدار قدبلند خوش خندهته ریش میزاره بهش میاددوسش داری ولی نمیدونم عشقته یا ن همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
تپلووووام عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6786 بله میزنید یه مغازه کوچیکه ک حیاطم دارهاولش رونق نداره حتی فکر جم کردنشم میوفتید ولی اگه یکم بگذره ا ... امساله یا سال بعد...سبزی فروشی یا بوتیک؟فقط اینو بگی ممنونتم میشم🥹تنها سوالم فقط همینه پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 خو نخور خدت از تشنگی میمیری🥹😂😂اخه میدونی یکم سنت کمه زیاد نمیشه تصورش کردحس میکنم ۲۰ سالگیه ازدوا ... ای بدجنس نشو دیگه🤣🤣از زندگیم بگو چطوریه و اخلاقش؟یعنی چی من دوسش دارم اون دوسم نداره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
nasiry85 عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 4289 یعنی تا یه سال دیگهمیشه بگی زندگیم باهاش خوبه؟سه تا بچه دارم اخه و اینکه کی میاد تو زندگیم منظورم آش ... زندگیتو نمیتونم ببینم ولی میبینم که دخترت باهاش ارتباط خوب نمیگیره شایدم اولش اینجوریهیه سال دیگه اشناییتونه شاید ازدواج اینا بیشتر شهیه همسایه جدیده شایدم بعدها همسایتون میشه همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
pany۵۵ عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2740 زندگیتو نمیتونم ببینم ولی میبینم که دخترت باهاش ارتباط خوب نمیگیره شایدم اولش اینجوریهیه سال دیگه اش ... ممنونم عزیزم
maryammmmmmmmm عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 5028 زندگیتو نمیتونم ببینم ولی میبینم که دخترت باهاش ارتباط خوب نمیگیره شایدم اولش اینجوریهیه سال دیگه اش ... منم بگو لطفا چند بار پرسیدم جواب ندادید 🥲 کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
nasiry85 عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 4289 امساله یا سال بعد...سبزی فروشی یا بوتیک؟فقط اینو بگی ممنونتم میشم🥹تنها سوالم فقط همینه به جفتش میخوره مغازهولی بیشتر به بوتیک میخورهحس میکنم مغازش جای خوبی نیست و جلوی چشم نیستامسال اخراش همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
کفترکاکل_به_سرر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2638 به جفتش میخوره مغازهولی بیشتر به بوتیک میخورهحس میکنم مغازش جای خوبی نیست و جلوی چشم نیستامسال اخراش سلام من ازدواجم کی هست؟ شغلش چیه؟ ارشد کنکور بدم قبول میشم امسال؟ ربات حس ششم👇👇👇👇 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
entj مدیر استارتر عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 1635 به جفتش میخوره مغازهولی بیشتر به بوتیک میخورهحس میکنم مغازش جای خوبی نیست و جلوی چشم نیستامسال اخراش واسه من دانشگاه دولتی نمیبینی؟اگه درنیام یا قبرستونم یا تیمارستان🤦♀️ ما فرزندان کوروشیم..🤍
nasiry85 عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 4289 ای بدجنس نشو دیگه🤣🤣از زندگیم بگو چطوریه و اخلاقش؟یعنی چی من دوسش دارم اون دوسم نداره؟ طبع شوخ داره و یکم از تو کمتر احساسیهسر این شاید فک کنی دوست نداره همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
تپلووووام عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6786 به جفتش میخوره مغازهولی بیشتر به بوتیک میخورهحس میکنم مغازش جای خوبی نیست و جلوی چشم نیستامسال اخراش مرسی گلم پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷
nasiry85 عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 4289 منم بگو لطفا چند بار پرسیدم جواب ندادید 🥲 کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ عزیزم ازونایی که حسی نمیگیرم ببخشید🌱 همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
maryammmmmmmmm عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 5028 عزیزم ازونایی که حسی نمیگیرم ببخشید🌱 🥺 باشه ممنوناگه از کنکورم چیزی حس کردی بگو میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
nasiry85 عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 4289 سلام من ازدواجم کی هست؟ شغلش چیه؟ ارشد کنکور بدم قبول میشم امسال؟ ۲ سال دیگهبا یه کارمند دولتی میشی همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)