2777
2789
عنوان

موندم چیکار کنم

65 بازدید | 7 پست

نمیدونم باید تو دنیا چیکار کنم

الان که چی خب هی هرروز برم کار کنم پول‌ در بیارم بعدم چارتا چیز‌‌ بخرم باهاش و نهایتا سفر برم و هی این چرخه تکرار شه فقط

کی‌ چی بشه 

اصلا حوصله ندارم کاری کنم .. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب اتفاقا سر این موضوع داشتیم با یکی از فامیلا صحبت میکردم یه نتیجه خوبی ام گرفته شد 

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

چه نتیجه ای گرفتین؟

وجود عشق  و داشتن هدف ( حتما باید طولانی مدت باشه) تو هرکاری و رابطه و چیزی باعث  میشه مسیر زندگی و حس نکنی بعد انقدر  درگیر میشی دوست نداری این چرخه ( حتی تکرارشیم) تموم شه 

درست و غلط ‌اش با شما

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

وجود عشق و داشتن هدف ( حتما باید طولانی مدت باشه) تو هرکاری و رابطه و چیزی باعث میشه مسیر زندگی و ...

خب از نظر من بی معنی هست اینا،یعنی فکر میکنم خب نهایتا یکی رو پیدا کنی که دوست داری  حالا که چی ..  هدف هم که میزارم سریع انگیزم از دست میدم مخصوصا طولانی مدت باشه که بدتر 

خب از نظر من بی معنی هست اینا،یعنی فکر میکنم خب نهایتا یکی رو پیدا کنی که دوست داری حالا که چی .. ...

نظر شما مورد احترامه ولی چون انگیزه ای و امیدی پشت اش نیس فاقد اعتباره 

منظورم اینک از طرفی شما راست میگید از طرفی ام ممکنه نظرتون عوض شه در طول مدت