2777
2789
عنوان

راجب کنکور سواال دارم لطفا بیاین

109 بازدید | 8 پست

بیشتر عمومی ها مهمه یا تخصصی ها؟

چقدر نمرات سال دهم یازدهم تاثیر داره؟

من حسابداریم میخوام بزنم تهران رتبه کنکورم باید چند به بالا باشه؟

تو مدرسه میشه درس خوند براش ؟؟

روش خاصی دارین برا مطالعه؟؟

چند تا کتاب تست باید بگیریم ؟

تو اینیستا هیشکیو میشناسید رایگان کمک کنه؟ مشاوره کنکور بده ؟

هرکدومو میدونید بگید لطفا 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

هردو هم عمومی هم تخصصیا از الان بزار تو برنامت حتما بخونش

من رشته ریاضی نمیدونم ولی سرچ کن حتما رتبه منطقت یه حدودی دستت میاد چند میخواد

به نظر من هم کیفیت مهمه هم کمیت یعنی همون جور که با کیفیت درس میخونی سات مطالعه بالا هم مهمه

چندتا کتاب تست نداریم که اول یکیش تموم کن اگه دوازدهم هستی میتونی ی تک درس و یه جامع برا ر درس بگیری میتونی هم اگه اونقدر نمیتونی هزینه کنی یه جامع بگیری 

مدرسه اگه برات حس رقابت و انگیزه هست خیلی خوبه بری و ولی اگه خودت واقعا میتونی تو خونه بخونی و اراده کنی بضی روزا مدرس رو بپیچون ولی واقعا خوب درس بخونیاا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردو هم عمومی هم تخصصیا از الان بزار تو برنامت حتما بخونشمن رشته ریاضی نمیدونم ولی سرچ کن حتما رتبه ...

من سال یازدهمم  مرسی کمکم کردی 

هم عمومی مهمه هم درسای اختصاصی هم معدل هم کنکورمدرسه هم اگه بدردت میخوره معلمات خوبن حتما برو اومدی ...

من سال دهممم  معدلم خراب کردم ترمیم کنم یعنی درسامو؟

من سال دهممم معدلم خراب کردم ترمیم کنم یعنی درسامو؟

فعلا صبر کن ببینیم اوضاع کنکور چطور میشه ولی سال دیگ اگ عوض نشه مصوبه دهمم تو کنکور تاثیر داره و باید ترمیم کنی

مشاورِ کنکور🍓