2777
2789
نه عزیزم اصلا طبیعی نیست من شوک شدم اولین باره میشنوم حتماا ببرید پیش دکتر  حالا شایدم خطرناک ...

من نامزدم روم نمیشه بگم اینطوری هسی برو دکتر شاید فک کنه مگه من قبلا رابطه داشتم که بدونم

میخام ببینم کسی اگه شوهرشو میبره دکتر ب منم بگه جریان چیه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش  یه جراحی ساده  مشکلو حل میکنه تعجب میکنم تا الان مونده  سن عملش ۱ سالگیه ...

لازم شد یه سرچی بکنم تو نت ممنون عزیزم😥

من نامزدم روم نمیشه بگم اینطوری هسی برو دکتر شاید فک کنه مگه من قبلا رابطه داشتم که بدونم میخام ببی ...

بهش بگو که اینجا راجع بهش خوندی و ممکنه خطرناک باشه واسش

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.
بهش بگو که اینجا راجع بهش خوندی و ممکنه خطرناک باشه واسش

باید یجا غیر اینجا پیدا کنم که دربارش نوشته باشه نمیخام بدونه اینجا عضوم😆😓

لازم شد یه سرچی بکنم تو نت ممنون عزیزم😥

آره حتما 

اگه رودروایسی داری با نامزدت  بگو رفتم چندتا کتاب گرفتم مربوط به مسائل ازدواج  در این باره توضیح داده و من نگرانم و...

راضیش کن بره دکتر 

خواهش   

شوخیه مگه ❤ و بزنی به 🌊
آره حتما  اگه رودروایسی داری با نامزدت  بگو رفتم چندتا کتاب گرفتم مربوط به مسائل ازدواج & ...

فداتشم مرسی

ب اون خانومم پیام دادم اگه شوهرشو برد ب منم بگه چیشد

عزیزم من تاپیک زدم پیداش کنم مشکلمو بگم شما هم حداقل اجازه بدین یه رب تاپیک برجا بمونه شاید یکی مشکل ...

میدونم میخواستم بگم میتونید کلینیک مشکلتون رو مطرح کنید کمی طول میکشه جواب بدن چون سوالات خیلی زیاده

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

میدونم میخواستم بگم میتونید کلینیک مشکلتون رو مطرح کنید کمی طول میکشه جواب بدن چون سوالات خیلی زیاده

مرسی عزیزم

نی نی یار زیاد سخت نگیرید . این سوال بد نبود . یسریا واقعا مشکل دارن . تو کلینیکم من چند بار سوال کر ...

خیلی واضح پرسیده بود بعد هم کاربرا چی میگن؟ اونا هم یا به شوخی و خنده میگیرن یا میگن برو متخصص یا کسی هم مشکل مشابه داشته باشه بازم نمیشه برای یک نفر دیگه هم همون نسخه رو پیچید

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ميشه مشکل بگین؟؟؟ کنجکاو شدم

ن عزیزم نمیشه😐

ولی کلا بهتر بود خودشون سرچ میکردن منم الان سرچ کردم دیدم مطالب مرتبط رو