2777
2789
عنوان

تکلیف چی بدم

977 بازدید | 6 پست

معلم پنجم ابتدایی هستم سال اولمه

نمیدونم هرروز تکلیف به بچه ها چی بدم که بیکار نباشنو درس یاد بگیرم

یه سوال اینکه اگه هرروز تکلیف فقط ۱۰نفرو چک کنم از اداره بیان ایراد نمیگیرن من ۴۰تا دانش آموز دارم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

دختر من پنجمه 

تکالیفش گاهی رونویسی از روی درسه 

گاهی برگه ریاضی میده حل میکنن یا کتاب کار و میگه حل کنین

گاهی ام تقسیم و جمع و تفریق توی دفترشون میده می‌نویسن میبرن مدرسه

دیکته خونگی هنوز نداده 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

حتما هر روز ۵ خط دیکته

دیکته ی خلاق بگو . 

مثلا متن بی نقطه ی درس رو بده نقطه بگذارن

هر درسی فردا دارن بگو ۳ تا سوال بنویسن مثلا ۳ تا سوال درس قبلی مطالعات. یا ۳ تا سوال ریاضی

بچه ها رو ۵ تا ۵تا گروه بندی کن نوبتی سرگروه بشن با قرعه کشی . سرگروه تکلیف ۴ تا رو ببینه خودت تکلیف ۸ نفر سر گروه رو .

هر از گاهی رکب بزن تکلیف اعضای گروه رو هم چک کن تبانی نکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما هر روز ۵ خط دیکتهدیکته ی خلاق بگو . مثلا متن بی نقطه ی درس رو بده نقطه بگذارنهر درسی فردا دارن ...

دیکته خلاق یعنی چطوری....من اصلا وقت نمیکنم املاهاشونو تصحیح کنم کلی وقتمو میگیره....

دانش آموزام لهجه محلی دارن به جای فارسی توی املاشون لغتارو با زبون محلی مینویسن مثلا تعجب رو تهجب مینویسن یا تامل رو تمل مینویسن ... حاشیه شهرم نمیدونم چجوری اصلاح کنم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
دیکته خلاق یعنی چطوری....من اصلا وقت نمیکنم املاهاشونو تصحیح کنم کلی وقتمو میگیره....دانش آموزام لهج ...

تو گوگل بزن میاد . گفتم مثلا  املای بی نقطه . املای سفره ای. بادکنکی. کرمی . خوشه ای . خورشیدی

املا حتما تو برگه بگو بنویسن که بیاری خونه تصحیح کنی

راه حل  غلط نوشتن فقط مطالعه است باید تشویق کنی داستان بخونن خلاصه بنویسن . یکی هم از هر غلط ۱۰ بار بنویسن