2777
2789
عنوان

یعنی جن دیدممممم🫣

58 بازدید | 3 پست

چند ماه پیش شب بود اومدم خونمون بعد از وله ها داشتم میرفتم که یهو یچیزی رفت زیر پله ها باسرعت حالا نمیدونم توی تاریکه به چشمم اومد یانه بعدش انکار یکی رفت من جوری اونو حسش کردم که فکر کردم سگه (پله هامون تو حیاطه)یا آدم،  عممینام همسایمونم یعنی یجور فکرکردم شاید یکی از پسر عمه هام باشن  ، بعدش این که رفت زیر پله بعدش انگار رفت اون طرف تر اینم بگم من شاید به چشمم اومده ولی واقعن من حرکت یچیزی سیاهو حس کردم حسسسسسسش کردمااا قدشم تازه میخواست بره اون طرف ترو دیدم که سیاه بود توی حیاطم نور کمی بود حالا دگ نمد به چشم اومده بود یا واقعی بود ..... 

حالا منم شروع کردم به دادو میداد ، حالا همه ترسیده بودن عممینا ، مامانمینا هعی ی وضعی بوداااا 

واقعن جن دیدم یا به چشم اومده آخه اگرم به جشم آدم بیاد یلحظس  نکه من که حسشم کردممممم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم هر موقع تو هر جا حس بدی داشتی آیه الکرسی بخون ... به من که خیلی کمک کرده و همیشه تو هر کاری اول این دعا رو میخونم حتی صبح که چشمم رو باز میکنم همونجا تو تختم یه آیه الکرسی میخونم خیلی حس خوبی بهم میده و از هر بلا و شر و دشمن و ... در امان نگه میداره .