2821
2789
عنوان

گوشی a25سامسونگ

105 بازدید | 19 پست

شوهرم خریده ۱۴ و خورده ای درحالیکه تو دی ج ی کالا زده ده و خورده ای همین مدلو بهش میگم گوشی رو دوست ندارم ببر عوض کن میگه ببرم چقدم باید بزارم روش  اون گوشی رو که میخای بخرم دوباره میخاد بکشه روش دیگه ولی من اینو نمیخام  چجوری بهش بگم قبول کنه نیم ساعت تو اینستا میچرخم داغ میکنه

اون اگه از کارتن بیاری بیرون دست دو حساب میکنن 

بهش بگو نمخام بزارش واسه خودت سیم کارتت دربیار

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون اگه از کارتن بیاری بیرون دست دو حساب میکنن بهش بگو نمخام بزارش واسه خودت سیم کارتت دربیار

خودش دوتا داره یدوه آ۱۰ یدونه نوت ده نمیشه خودش استفاده کنه عاخه هنوز ریجستری نشده

حضوری خریده؟خب حضوری راحت ۲ تومن گرون تره از تکنولایف دیجیکالا اینجور سایتا سفارش بدید ارزون تر در م ...

آره حضوری فک کن چهارتومن کشیده روش ،آورد گوشی رو کارتن نداشت اصلا بهش میگم شاید دست دو هستش موبایل فروش بهت نگفته ما که سر درنمیاریم عاخه چرا باید داغ کنه به این زودی

حضوری خریده؟خب حضوری راحت ۲ تومن گرون تره از تکنولایف دیجیکالا اینجور سایتا سفارش بدید ارزون تر در م ...

ای خدا گوشی رو میگیرم دستم انگار یه چیز کثیف چسبیده دستم اصلا دوستش ندارم😭

خودش دوتا داره یدوه آ۱۰ یدونه نوت ده نمیشه خودش استفاده کنه عاخه هنوز ریجستری نشده

بخاطر اینکه پسش بده میگم تازه گوشی خودش بردار

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

بخاطر اینکه پسش بده میگم تازه گوشی خودش بردار

میدونه عزیزم میگم خودش دوتا داره ،گوشی قبلی خودم آ۲۰ بود میگم مگه چقد از گوشی قبلیم مدلش بالاتره چ دردم میخوره میگه آ۵۵ نداشت میگم نمیخام اینو اصلا اصللللللا دوست ندارم گوشی رو حداقل باید سه چهار سال استفاده کنم 

یعنی چی؟الان کارتونشو نداری تو؟مگه میشه

اره  نداشت،آورد قاب و گلستان و همه چیزو انداخته بود ولی کارتن همراهش نبود فک کن با شارژرو قاب و اینا ۱۵ و۷۰۰ تموم شده