2777
2789
عنوان

گوشی a25سامسونگ

128 بازدید | 19 پست

شوهرم خریده ۱۴ و خورده ای درحالیکه تو دی ج ی کالا زده ده و خورده ای همین مدلو بهش میگم گوشی رو دوست ندارم ببر عوض کن میگه ببرم چقدم باید بزارم روش  اون گوشی رو که میخای بخرم دوباره میخاد بکشه روش دیگه ولی من اینو نمیخام  چجوری بهش بگم قبول کنه نیم ساعت تو اینستا میچرخم داغ میکنه

اون اگه از کارتن بیاری بیرون دست دو حساب میکنن 

بهش بگو نمخام بزارش واسه خودت سیم کارتت دربیار

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون اگه از کارتن بیاری بیرون دست دو حساب میکنن بهش بگو نمخام بزارش واسه خودت سیم کارتت دربیار

خودش دوتا داره یدوه آ۱۰ یدونه نوت ده نمیشه خودش استفاده کنه عاخه هنوز ریجستری نشده

حضوری خریده؟خب حضوری راحت ۲ تومن گرون تره از تکنولایف دیجیکالا اینجور سایتا سفارش بدید ارزون تر در م ...

آره حضوری فک کن چهارتومن کشیده روش ،آورد گوشی رو کارتن نداشت اصلا بهش میگم شاید دست دو هستش موبایل فروش بهت نگفته ما که سر درنمیاریم عاخه چرا باید داغ کنه به این زودی

حضوری خریده؟خب حضوری راحت ۲ تومن گرون تره از تکنولایف دیجیکالا اینجور سایتا سفارش بدید ارزون تر در م ...

ای خدا گوشی رو میگیرم دستم انگار یه چیز کثیف چسبیده دستم اصلا دوستش ندارم😭

خودش دوتا داره یدوه آ۱۰ یدونه نوت ده نمیشه خودش استفاده کنه عاخه هنوز ریجستری نشده

بخاطر اینکه پسش بده میگم تازه گوشی خودش بردار

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

بخاطر اینکه پسش بده میگم تازه گوشی خودش بردار

میدونه عزیزم میگم خودش دوتا داره ،گوشی قبلی خودم آ۲۰ بود میگم مگه چقد از گوشی قبلیم مدلش بالاتره چ دردم میخوره میگه آ۵۵ نداشت میگم نمیخام اینو اصلا اصللللللا دوست ندارم گوشی رو حداقل باید سه چهار سال استفاده کنم 

یعنی چی؟الان کارتونشو نداری تو؟مگه میشه

اره  نداشت،آورد قاب و گلستان و همه چیزو انداخته بود ولی کارتن همراهش نبود فک کن با شارژرو قاب و اینا ۱۵ و۷۰۰ تموم شده