شوهرم خریده ۱۴ و خورده ای درحالیکه تو دی ج ی کالا زده ده و خورده ای همین مدلو بهش میگم گوشی رو دوست ندارم ببر عوض کن میگه ببرم چقدم باید بزارم روش اون گوشی رو که میخای بخرم دوباره میخاد بکشه روش دیگه ولی من اینو نمیخام چجوری بهش بگم قبول کنه نیم ساعت تو اینستا میچرخم داغ میکنه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حضوری خریده؟خب حضوری راحت ۲ تومن گرون تره از تکنولایف دیجیکالا اینجور سایتا سفارش بدید ارزون تر در م ...
آره حضوری فک کن چهارتومن کشیده روش ،آورد گوشی رو کارتن نداشت اصلا بهش میگم شاید دست دو هستش موبایل فروش بهت نگفته ما که سر درنمیاریم عاخه چرا باید داغ کنه به این زودی
میدونه عزیزم میگم خودش دوتا داره ،گوشی قبلی خودم آ۲۰ بود میگم مگه چقد از گوشی قبلیم مدلش بالاتره چ دردم میخوره میگه آ۵۵ نداشت میگم نمیخام اینو اصلا اصللللللا دوست ندارم گوشی رو حداقل باید سه چهار سال استفاده کنم