2777
2789

من حس میکنم هیچ حسی به ازدواج ندارم

با کسی وارد رابطه نمیشم رل نمیزنم

خواستگارهام رو هم فرصت اشنایی نمیدم ندیده ردشون میکنم

بهم میگن تو خیلی سردی نه مردی دوست دارم نه ابراز علاقه میکنم

دوستام میگن احتیاج نداری یه مرد نوازشت کنه یا یه مرد باهات زندگی کنه من خیلی سرد جواب نه میدم

انگار دلم میخواد تا اخر خودم تنها باشم

دیشب بهم گفتن دخترها اکثرا دنبال اینن یه موقعیت خوب گیرشون بیاد اینقد قربون صدقه دوست پسرهاشون میرن تا تبدیل به شوهر کنن نه به اونا که انقدر گرمن نه به تو که انقدر سردی.

چیکار کنیم گرم بشیم؟😕😂😂😂

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دخترا هم هیچ حسی نداری؟

مگه من همجنس بازم؟😐😂

منظورم اینه مثل بقیه زنها خودمو واسه شوهر نمیکشم انگار برام بی اهمیته نه اون چیزی که شما فکر میکنین🤦🏼‍♀️

امضات خیلی تاریکه

افسرده نیستی؟! 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
مگه من همجنس بازم؟😐😂منظورم اینه مثل بقیه زنها خودمو واسه شوهر نمیکشم انگار برام بی اهمیته نه اون چ ...

خیلیا که به جنس مخالف حسی ندارن هوموسکشوال هستن نه همجنس باز 

اسمش میشه همجنسگرا عزیزم یاد بگیر

[QUOTE=355842926]خیلیا که به جنس مخالف حسی ندارن هوموسکشوال هستن نه همجنس باز  اسمش میشه همجنسگرا عزیزم یاد بگی ...[/QUOTE ] کلا میخوای یه چیزی به من بچسبونی من در مورد گرایش و این چیزها حرف نزدم دیگه از تاپیکا هم واسه من نزن

2790
2778
2791
2779
2792