2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رفتم داروخونه گفته شربت دیفن بخور

از دکتر داروخونه پرسیدی؟یا از اونایی که اونجا کار میکنن؟

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
ممنون گلم بعد چند روز کلا طول میکشه خوب بشه سوزشش

دیگه تهشو یه هفته در نظر بگیر

چون ممکنه که حلقتو زخم کرده باشه.

به هر حال چیزه نگران کننده ای نیست

غذای سنگین نخور،بعد از خوردن دراز نکش،چیزای خیلی داغ و خیلی سرد نخور،غذاهای سنگین و پر چرب و فست فود نخور،اگر سیگاری یا اهل مشروب هستی نخور یه مدت،استرسم نداشته باش،خوابتم تنظیم کن،شبا هم موقع خواب بالشت بلند بذار مه سطح سرت از تنت بالا تر باشه.

قرص فاموتیدین یا شربت معده هم برای این بخور که اسید معده ت نزنه بالا

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
دکتر داروخونه

خب هر چیزی که دکتر گفته رو انجام بده.من ۶ساله ریفلاکس دارم و مدام ترش میکنم و اینایی که گفتم صحبتای پزشکم بود که فوق تخصص گوارش هست

خب هر چیزی که دکتر گفته رو انجام بده.من ۶ساله ریفلاکس دارم و مدام ترش میکنم و اینایی که گفتم صحبتای ...

یعنی تا گلوتونم میاد 

من رفلاکس ندارم عطسه زدم اسید اومد بالا حالت دراز کشیده

عزیز لبنیات چی

لبنیات مشکلی ندارن.فقط ماست نخورین.

یعنی تا گلوتونم میاد من رفلاکس ندارم عطسه زدم اسید اومد بالا حالت دراز کشیده

تا توی دهنمم میاد.افتضاحه.میخوام اگه بشه جراحی کنم راحت بشم.

مسکلی نیست.رعایت کنین خوب میشه.تکرار شد این حرکت برید پیشه متخصص داخلی یا فوق تخصص گوارش