2777
2789
عنوان

از اردیبهشت تا حالا پریود نشدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیل بر این نیست چون پرستاری به این موضوعات محرم باشی

ی سوال بپرسم؟ 

من شهری شیفت فیزیوتراپی بودم و داشتم ی دختر خانوم ۲۸ستاله رو سوزن درمانی میکردم ک دقیقا همون لحظه پاهاش اسپاسم کرد و پریود شد و خون ریزی کرد 

حالا من تو اون موقعیت محرم حساب میشم یانه؟؟!

هیچکی از خدا نپرسید چرا اون سیبو کاشت...؟
رفتم برا همچین موضوعاتی نرفتم

بعضی وقتا آدم مجبوره ، حالا شما شانس آوردی شیفت خانوم بوده 

اول اینکه در صورت اجبار دکتر محرمه 

و دوم ایشون فقط برا درمان پریود گفتن به کسی دست نزدن ک 

بعضی وقتا آدم مجبوره ، حالا شما شانس آوردی شیفت خانوم بوده اول اینکه در صورت اجبار دکتر محرمه و دوم ...

باشه شما راحتین با مرد هرکاری دلتون میخواد انجام بدین ولی با اعتقادات بقیه کاری نداشته باشین

🙂❤

واقعا حرفی واسه کارای اقایون ندارم

اگه من میخاستم مث فک‌ کنم خیلی ریلکس بهش میگفتم پاشو خودتو جمع کن برو خونه ولی رفتم براش نوار خریدم و‌ ی ابمیوه و کیک و بعدش فرستادمش خونه  کلی هم تا پای ماشین کمکش کردم چون واقعا راه رفتن براش سخت بود

باشه شما راحتین با مرد هرکاری دلتون میخواد انجام بدین ولی با اعتقادات بقیه کاری نداشته باشین

این چه طرز صحبته خانوم ،خجالت بکش 

من هم چادریم و هم مذهبی ، درصورت اجبار هیچ اشکالی نداره ،میتونی از مراجع بپرسی 

توهین هم نکن 

بعضی وقتا آدم مجبوره ، حالا شما شانس آوردی شیفت خانوم بوده اول اینکه در صورت اجبار دکتر محرمه و دوم ...

خدا پدرتو بیامرزه 

صبحی تو همین نینی سایت خانومه داشت از درد دندون گریه میکرد و دندونش آبسه کرده بود کلی راهنماییش کردم و بدون هیچ هزینه و دکتر رفتنی آبسه رو ترکوند 

خدا پدرتو بیامرزه صبحی تو همین نینی سایت خانومه داشت از درد دندون گریه میکرد و دندونش آبسه کرده بود ...

خداخیرت بده ، به اینا توجه نکن ،بعضیا الکی دهنشون بازه 

خواهر من توی بارداری یه مشکلی داشت بیش از ده تا متخصص رفت ،تنها کسی که تونست کمکش کنه یه دکتر آقا بود ،با اینکه هم خودش هم شوهرش مذهبین ،ادم گاهی وقتا مجبوره 

این چه طرز صحبته خانوم ،خجالت بکش من هم چادریم و هم مذهبی ، درصورت اجبار هیچ اشکالی نداره ،میتونی از ...

به کسی توهین نکردم قصدمم همچین کاری نبوده ولی یه حرفایی میزنین که واقعا.. 

🙂❤

خداخیرت بده ، به اینا توجه نکن ،بعضیا الکی دهنشون بازه خواهر من توی بارداری یه مشکلی داشت بیش از ده ...

بهله 

البته خب ماشالا اینجام اقایون هول زیاد داره بخاطر همین خانوما کلن گارد دارن و همرو ب ی  چشم نگا میکنن