2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستشون دارم دوستشون داشتم . اتفاق هم افتاده. 🫠زندگیه دیگه باید ادامه بدی . ولی قدر خیلی چیزا رو بی ...

پس چرا من ازشون متنفرم ؟ من با مغز و استخونم ازشون متنفرم هیچ اتفاقی نیوفتاده خیلی دوسم دارن ولی من ازشون متنفرم شنیدن صداشون ازارم می ده .. وثتی تصادف کرده بودند لحطه شماری می کردم دکتر بگه اونا مردن ولی متاسفانه نشد .. دلیل نفرتمو نمی دونم‌

پس چرا من ازشون متنفرم ؟ من با مغز و استخونم ازشون متنفرم هیچ اتفاقی نیوفتاده خیلی دوسم دارن ولی من ...

وقتی واقعا نداشته باشیشون میفهمی چه ضرری کردی ولی خیلی دیره . چند سالته ؟ از اینا هستی که زیادی تحت تاثیر فضای مجازی منفی نگرن ‌ طرفدار چیزای دارکن مشکی می پوشن دائم عکس آه و ناله میخونن و این مدلا ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
وقتی واقعا نداشته باشیشون میفهمی چه ضرری کردی ولی خیلی دیره . چند سالته ؟ از اینا هستی که زیادی تحت ...

نه 

من لباسای رنگی می پوشم خمیشه می خندم ولی در درونم ازشون متنفرم یه مدت نبودتد تو تصادف تو بیمارستان بودند ولی متاسفانه زنده موندند خدا لعنت کنه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792