2777
2789
والامن خودمم زیادسردرنمیارم ولی مربیمون گفت گرلاوین و مولر فرق چندانی نداره ولی فک کنم مولر تن خورش ...

اگه خواستی ژورنال بری سعی کن مولر رو یاد بگیری تنخور لباس شیکتره

متد مولر خیلی شیک میشه لباس

شما که میخوای یاد بگیری یک چیز اساسی برو یاد بگیر عزیزم

بدون الگو برای گذشتست الان خیاطی خیلی پیشرفت کرده

مثل اینکه بگی من ریاضی بچگی رو بلد باشم در حد دو دوتا چهارتا کافیه میتونم حساب کتاب کنم

حسابداری فقط سخت تر میکنه کارو

در حالی که علم پیشرفت کرده باید با توجه به علم جلو رفت

وگرنه مجبور میشی دو باره یاد بگیری

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صدف جان تصمیم خوبی گرفتی خیاطی یاد بگیری.بسته به سطح دانستنی ها یا مهارت اولیه هم هست مثلا دخترعمه ها من خودشون خیلی چیزا بلد بودن بدوزن دستشونم به دوختن فرزه ماشاءالله  خوب یادم نیست اما به نظرم اینطور گفتش که رفته نمیدونم فنی حرفه ای یا آموزشگاه بوده گفته من خودم یه چیزایی بلدم خلاصه خانومه بهش گفته خب یه مانتو برش بزن ببینم در چه حدی.اونوقت دخترعمه م ظرف چند دقیقه چابک یه مانتو برش میزنه و جمع وجور میکنه خانومه هم کای تایید کرده..ظرف مدت کوتاهی مدرکشو گرفت..الان دو خواهری حرفه ای خیاطی میکنن و کلی سفارشات حتی مانتو مدارس و اینا دارن 

بعد روش یا متد های مختلف وجود داره..روش گرلاوین,مولر,متریک..

متد های ایرانی هم هست..متد سادریک که خانم سیما عمرانی خیاط معروف و در صداسیما برنامه دارن ابداع کرده..متد راوندی یا پارسی که ابداع کننده ش علیرضا قاسمی راوندی هست

هر سحر نور می آید..
صدف جان تصمیم خوبی گرفتی خیاطی یاد بگیری.بسته به سطح دانستنی ها یا مهارت اولیه هم هست مثلا دخترعمه ه ...

چ خوب خوشبحالشون حرفه ایی شدن پس....اره منم خیلی علاقه ب ارایشگری وخیاطی دارم دوس یکیشو ادامه بدم 

بیشترین زمان دوره برای نازک دوزی هست بعد اون اکثر دوره ها نهایتاشش ماهه حواستون باشه که فقط مدل امتح ...

عزیزم من نازک دوز مولر هستم چه چیز هایی باید اموزش بدن؟

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
چ خوب خوشبحالشون حرفه ایی شدن پس....اره منم خیلی علاقه ب ارایشگری وخیاطی دارم دوس یکیشو ادامه بدم&nb ...

خیلی خوبه هر دو حرفه خیاطی و آرایشگری.هر دو تاش استعداد و خلاقیت هنری را بروز میده.الان یه آشنامون  خانومه خیاطی دوره دیده و تابلو بالا برده; و زنداداشش داره دوره آرایشگری میبینه.ان شاءالله شما هم موفق میشی

هر سحر نور می آید..