2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متد من گرلاوینه

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
نازک دوزی ینی چی؟🙈🙈🙈

نازک دوزمانتو لباس بچه دامن پیراهن و این چیزارو شامل میشه

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

بهترین متد مولره 

لباس رو الگو نکشید و بدوزید اونقدر که با الگو مولر زیبا و شیک در میاد جالب نمیشه

اگه حوصله الگو کشیدن ندارید کلاس نرید

خیاطی حوصله میخواد

و اینکه بهترین خیاطها با الگو کار میکنن

اون خیاط هایی که بدون الگو هستن تجربی میدوزن و برای قدیم هستن

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
میشه یخورده توضیح بدی ینی چیه ببخشد گلم

والامن خودمم زیادسردرنمیارم ولی مربیمون گفت گرلاوین و مولر فرق چندانی نداره ولی فک کنم مولر تن خورش بهتره نسبت ب گرلاوین..گفت ماک تازه داریم یادمیگیریم متدگرلاوین باشه بهتره

یعنی توی سه سال هنوز کامل یاد نگرفتی

من پیوسته کلاس نرفتم واسه همین سه سال طول کشید الانم خیلی چیزارو یادنگرفتم مثلاپیرهن مردونه رو یبارکارکردم یاجیب بلدنیستم