2777
2789
عنوان

دخترای زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 32 پست
شاید چون مودب ترنشاید چون بیشتر رو استعداد ها و توانایی هاشون کار میکنن شایدم از نظر شما زشتن و تو د ...

یعنی خوشگلا ادب و استعداد و جذابیت دیگه ای ندارن؟

بابا انصافتونو شکر 

تنها دلیلش اینه که خدای مهربان براشون جبران کرده و نعمت دیگه ای رو جایگزین کرده براشون که گاهی جنبه ش رو هم ندارن و هی کلاس خوشبختیشون رو هم میذارن 

زیبایی جرم نیست 😭😂

یه دوستی دارم که خیلی ها پسند نمیکردن چهرشو 

یه ازدواج توپ کرده هی هم پروفایلش عکس کادوهای همسرشو میذاره 

برا برادرشوهرش دنبال زن میگرده هی میگه خانواده شوهر من رو قیافه حساسن😮

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکستو بذار

نمیتونم بذارم عزیزم 

حتی پروفایل و استوری هم عکس نمیذارم هیچوقت

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
چرا فکر میکنین هرکی زیباست اخلاق نداره این بی انصافیه

انصافا خوشگل خوش اخلاق هم کم نداریم  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

بنظرم ازدواج خوب به زشتی و خوشگلی ربط نداره 

دختر خوشگل دیدم با ازدواج خوب 

دختر خوشگل دیدم با ازدواج بد 

و همین رو در مورد دخترایی با چهره معمولی هم دیدم 

بنظرم ازدواج به رفتار ، کردار ، کار کردن رو خودمون و عشق به خودمون ربط داره 

کسی که تمرکزش رو بذاره رو خودش ازدواج خوب نصیبش میشه ، کسی که خودشو دوست نداره و تمرکزش رو خودش نیست بخت خوبی نصیبش نمیشه 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
نسبت به مردا غرور ندارن نه ما

نه قضاوتت اشتباهه 

یکیش خود من همیشه پیش قدمم تو سلام و دوستی و محبت به همه حس خواهری دارم

با هرخانمی سرراهم باشه دوست میشم انرژی مثبت میدم کوچکترین نقطه قوت ببینم از کسی کلی بهش میگم تا ذوق کنه

با کل دخترای دانشگاه رفیق بودم 

خیی ها رو دیدم اینطورن 

یعنی خوشگلا ادب و استعداد و جذابیت دیگه ای ندارن؟بابا انصافتونو شکر تنها دلیلش اینه که خدای مهربان ب ...

من نمیگم خوشگلا هیچی ندارن

اتفاقا در جواب اسی که افراد زشت رو محکوم به بدبختی میدونه این جواب رو دادم

من نمیگم خوشگلا هیچی ندارناتفاقا در جواب اسی که افراد زشت رو محکوم به بدبختی میدونه این جواب رو دادم

نه منظورش این بود که چرا فقط اونا خوشبخت ترن

اتفاقا آدم از خوشبختی کسانی که حسرت نعمت دیگه ای رو به دل دارن خوشحال میشه و نشانه مهربانی خداست که جبران کرده براش

بنظرم ازدواج خوب به زشتی و خوشگلی ربط نداره دختر خوشگل دیدم با ازدواج خوب دختر خوشگل دیدم با ازدواج ...

این حرف درست نیست 

اونوقت یعنی هرکی بدبخته یا خودش خوب نیست یا تمرکز نداشته رو خودش؟ 

نه دنیا پر از سختی و امتحانه

سختی ها برای اولیای خدا بیشتر هم هست 

مثل امام حسن که به دست همسرش شهید شد

نه منظورش این بود که چرا فقط اونا خوشبخت ترناتفاقا آدم از خوشبختی کسانی که حسرت نعمت دیگه ای رو به د ...

اخه زیبایی چیز خاصی نیست که کسی بخواد بهش حسرت بخوره

خصوصا تو دوره ی الان که این هما جراح زیبایی خوب وجود داره و دیگه تقریبا آدم زشت تو خیابون وجود نداره

ولی زندگی خوب و آرامش چیزیه که دست نیافتنی تره به نظرم و جای بیشتری برای حسرت کشیدن داره

انشالا که همه خوشبخت و خوشحال باشن

در نهایت بین زیباترین و زشت ترین آدم ها بعد از ۵۰ سالگی دیگه تفاوت ملموسی وجود نداره

و این حال خوب دل آدماست که ارزش پیدا میکنه🩷

این حرف درست نیست اونوقت یعنی هرکی بدبخته یا خودش خوب نیست یا تمرکز نداشته رو خودش؟ نه دنیا پر از سخ ...

نگفتم هرکس بدبخته خودش خوب نبوده 

همین الانشم خیلی ها خوبن ولی به اجبار خانواده ازدواج میکنن بدبخت میشن 

منظورم افراد عادی مثل خودم هستن که حق دارن همسرشون رو خودشون انتخاب کنن ، مثلا من باید رو خودم تمرکز کنم خودم رو بکشم بالا بعد انتظار یه پسر لول بالا داشته باشم 

بعدم چشمم رو باز کنم درست انتخاب کنم ، اونی که به انتخاب خانواده ازدواج میکنه یا اینکه زیادی ساده است و یا در زمان ازدواج کم سنه ممکنه بخت خوبی نصیبش نشه ...

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
اخه زیبایی چیز خاصی نیست که کسی بخواد بهش حسرت بخورهخصوصا تو دوره ی الان که این هما جراح زیبایی خوب ...

دقیقا درست میگی 

ولی کاش بفهمن 

الان با آرایش و ... همه زیبان

اخرش هم که مرگ و زیر خاک...