2777
2789
عنوان

مادرشوهر دارا بیان لطفا

55 بازدید | 6 پست

من ی خواهر شوهر دارم با ی جاری مادرشوهرش خیلی خیلی بین منو اونا تفاوت قائل هست احترام اونا رو خیلی داره مثلا اونا رو ماهی سه الی چهار بار دعوت می‌کنه ولی منو شاید شیش ماهی یک بار و خیلی خیلی احترامای دیگه این مدلی شما جای من بودین باهاش چجوری رابطه ای داشتین

خیلی باید خوشحال باشی بهت گیر نمیده و دعوتت نمیکنه

دعوت خواهرشوهر رو میخوای چیکار آخه؟

دنبال دردسری؟

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم واژه توقع داشتن اصلا چی هست این مسائل چشم هم چشمی حسودی جاری بازی عروس بازی توقع از خانواده شوهر رو من تمیتونم درک کنم چون اصلا اهلش نیستم سرم به زندگی خودم گرم اتفاقا چون کاری به کسی ندارم و ارومم وزندگیمونو میکنیم احتراممون بیشتر

نمیدونم واژه توقع داشتن اصلا چی هست این مسائل چشم هم چشمی حسودی جاری بازی عروس بازی توقع از خانواده ...

اتفاقا من ناراحت میشم اصلا متوجه نمیشن فک میکنن ما اینقدر درگیر زندگیمون هستیم ک متوجه این تفاوتا نمیشم 

یعنی شما اگه مادرشوهرت تو رو جای هیچی حساب نیاره ناراحت نمیشین

خیلی باید خوشحال باشی بهت گیر نمیده و دعوتت نمیکنهدعوت خواهرشوهر رو میخوای چیکار آخه؟دنبال دردسری؟

مادرشوهر نه خواهر شوهرم این ی دونه تفاوتی هست ک مادرشوهرم بین منو جاری و خواهرشوهرم میذاره

اتفاقا من ناراحت میشم اصلا متوجه نمیشن فک میکنن ما اینقدر درگیر زندگیمون هستیم ک متوجه این تفاوتا نم ...

من ازاول عقدم وتالان که یکسال عروسشونم وبه لطف خداباردارم به هیچ عنوان از اول خودمو قاطی خانواده شوهر. نکردم مهمانی باشه دعوت کنن میرم دعوت نکنند میگم بهتون خوشبگذره چه بسا هیچوقت هیچ موردی پیش نبومده مارو نگن بیشتر وقتا خودم شرایطشو ندارم برم وگرنه ۵تاداداش ودوتاخاهرن خداحفظشون کنه هروقت جمع میشن اولین نفربه ما زنگ میزنن من اخلاقام خاص خودمو بزور به جمعی نمیندازم دعوتم نکنند بازم مشکلی ندارم اما چون اخلاقمو ازاول عقد بلد شدند ومیشناسن منو همیشه ملاحظه میکنند من کلا شخصیتم اروم خیلی هم اهل توی جمع شلوغ بودن نیستم درکل ازهیچکسم ناراحت. نمیشم وتوقعی هم ندارم احترامم اینجوری خیلی بیشتر