2777
2789
عنوان

راهنماییم کنین

57 بازدید | 7 پست

بابام یک ادم سگ و کثیف و حروم زادست .مال مردم میخوره . مواد مصرف میکنه. یک ادم کشه. هر چی بگم کم گفتم که چجور ادمیه . بابام پول عمم خورده بود عمم اومد برا من طلسم زد من هر شب خواب جن میدیدم با خودم صحبت میکردم جیغ میزدم بردنم پیش دعا نویس بهم گفت همزاد داری ...... خلاصه اون دعا نویس برام دعا زد و منو بیشتر مریض کرد من قران تو بغل میگرفتم جیغ میزدم گریه میکردم میگفتم خدا نجاتم بده خیلی گریه کردم خیلی زجر کشیدم.تصمیم گرفتم فرار کنم از خونه و خودمو بندازم تو دریا بمیرم اما یهو مامانم گفت میخواد طلاق بگیره تا دیگه از دست بابام زجر نکشیم الان مادرم رفته درخاس طلاق داده قاضی هم فهمیده بابام چه ادمیه بابام گفته بعد طلاق مادرم و من و داییم و خالم و پسر خالم و شوهر خالم به قتل میرسونه بابام متادون مصرف میکنه دیونست تازه اسلحه هم داره گفت مادرمو میکشه و خونشو میخوره و استخوناش کباب میکنه گفت بعدش هم فرار میکنم یا میرم زندان . یعنی پلیس هم براش مهم نیست

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

طلسم چیه بابا خرافات

چیکار کنم من

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی چند سالته؟

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

بنظر من بزار مادرت تصمیمش رو بگیره 

مسلما جدا شدن از یه آدمی با این شرایط بهتر از زندگی کردنه 

پدرت هم مطمئن باش فقط تهدید کرده 

ولی اگر حس میکنین همچین کاری میکنه با یک وکیل مشورت کنین و ب دادگاه ارائه بدین

شرایطت خیلی بده میدونم ولی تحمل کن تو آدم قوی ای هستی

نزار این چالش های کوچیک باعث بشه که اتفاقای قشنگی ک برات قراره پر آینده بیفته رو از بین ببره

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

اسی چند سالته؟

بهم شخصی پیام بده

بنظر من بزار مادرت تصمیمش رو بگیره مسلما جدا شدن از یه آدمی با این شرایط بهتر از زندگی کردنه پدرت هم ...

خسته شدم ازش یا باید بکشمش یا خودمو بکشم

بنظر من بزار مادرت تصمیمش رو بگیره مسلما جدا شدن از یه آدمی با این شرایط بهتر از زندگی کردنه پدرت هم ...

ولی بابام روانیه این کار میکنه 

میترسم و خستم و نا امید