2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

رفلاکسه دیگه.گاهی وقتا اذیت میکنه.باید باهاش بسازی.سعی کن به اندازه هم غذا بخور.معده ت هم خالی نباشه ...

درسته مشکلی باهاش نداشتم ولی انقد تو این س سال پیشرفت کرده الان ی هفتس التهاب مری گرفتم کارم هر روز تزریق امپول تا یکم بهتر شم بتونم چیزی بخورم 

وای خدا نکنه خیلی بده من خودم دارم ولی چون تازس ۲۹ مهر وقت گرفتم پیش متخصص ببینم چی میشه فعلا هم هر روز دارم امپول پنتوپرازول و هیدروکورتیزون وریدی میزنم تا بهتر شم تا ۲۹هم 

وای خدا نکنه خیلی بده من خودم دارم ولی چون تازس ۲۹ مهر وقت گرفتم پیش متخصص ببینم چی میشه فعلا هم هر ...

من سمت راست وسط سینه ام احساس زخم میکنم از وقتی داروهام شروع کردم اینجوری شدم لقمم هم انگار سخت میره پایین

درسته مشکلی باهاش نداشتم ولی انقد تو این س سال پیشرفت کرده الان ی هفتس التهاب مری گرفتم کارم هر روز ...

زیادی به غذا ادویه نزن.یا چای و قهوه زیاد نخور.داغ داغ چیزی رو نخور.ترشیجات زیاد نخور.گرمک یا ملون برای رفلاکس عالین.همونایی که داخلشون نارنجیه و مثل عسل میمونه.

وای خدا نکنه خیلی بده من خودم دارم ولی چون تازس ۲۹ مهر وقت گرفتم پیش متخصص ببینم چی میشه فعلا هم هر ...

من از سال ۹۷ رفلاکس داشتم یه دوره دارو خوردم ولی ادامه ندادم نمیدونستم همیشه باید دارو خورد واسه همین تبدیل شد به زخم مری 

درسته مشکلی باهاش نداشتم ولی انقد تو این س سال پیشرفت کرده الان ی هفتس التهاب مری گرفتم کارم هر روز ...

من رفتم دکتر،بهم قرص لانزو داد،گفت ناشتا بخور،نیم ساعت قبل غذا.

یه هفته ای خوب خوب شدم.

اما مثلا غذای مثل آبگوشت نباید نون داخلش ریز کنی،یا نون باگت نخوری.کلا هرچیزی که داخل شکم خمیر بشه نباید بخوری

من از سال ۹۷ رفلاکس داشتم یه دوره دارو خوردم ولی ادامه ندادم نمیدونستم همیشه باید دارو خورد واسه همی ...

منم از ۹۸ دارم از ۹۹ تا الان قرص میخورم ولی اینطوری شدم

منم از ۹۸ دارم از ۹۹ تا الان قرص میخورم ولی اینطوری شدم

الهی شفا پیدا کنی به حق امام زمان اللهم صل علی محمد وآل محمدو عجل فرجهم اینجا خوندم سقز کردی از عطاری بخوری درعرض ۶ ماه خوب میشیم من خریدم تاالان ۵ باره میخدرم رفلاکسم کمتر شده