2777
2789
عنوان

گلم بیا

109 بازدید | 18 پست

عزیزم چون شما حس ششم قوی ای دارید میشه بگین من توی چه سنی ازدواج میکنم و اسم همسرم چیه ؟ آیا گنجی و یوسف منو دوست دارن ؟ سجاد بم فکر میکنه؟ ممکنه شایان بعدا بهم  علاقه مند بشه؟ 

عکس هایی ک شایان ازم داره پخش میشه؟

ممنون میشم جواب همشو دونه دونه بدی برات حمد و توحید و صلوات دادم و خوندم ❤️‍🩹

@nasiry85  

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

@nasiry85   گلم بیا بی زحمت 🤍❤️‍🩹🫠

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

عزبزم سنت کمه درسته؟

چرا به شایانی که انقد بچس عکس دادی ک حالا نگران پخش کردنش باشی؟🥲

حیف شما دخترا نیس واقعا روحیه لطیفتون اینجوری خدشه دار شه

یه محمد نامی بهت علاقه مند میشه و توام همینطور

ازدواجت الان نیست حدود ۲ سال دیگه

هیچکدوم ازینایی ک میگی بهم حس خوبی ندادن

گنجی اگه اسمش محمده شاید کمی علاقه مند باشه

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزبزم سنت کمه درسته؟چرا به شایانی که انقد بچس عکس دادی ک حالا نگران پخش کردنش باشی؟🥲حیف شما دخترا ن ...

یا علی 🫥🫥🫥 یچیز بگم ؟ یکی ب اسم محمد ب دوستم گفته من با یکی ب اسم ماریا چت میکنم ولی خب من نمیکنم ! میشه مشخصات چهره این محمد بگی لطفا ؟ محمد اسم همسرم هست ؟ کی میاد سمتم؟ 

ببخشید تورو خدا

عزبزم سنت کمه درسته؟چرا به شایانی که انقد بچس عکس دادی ک حالا نگران پخش کردنش باشی؟🥲حیف شما دخترا ن ...

امیرعلی گنجی

یا علی 🫥🫥🫥 یچیز بگم ؟ یکی ب اسم محمد ب دوستم گفته من با یکی ب اسم ماریا چت میکنم ولی خب من نمیکنم ...

قدبلند تقریبا توپر

صورتش بانمکه یه ته ریش حس میکنم داره

خشن نیست ارومه

یا علی 🫥🫥🫥 یچیز بگم ؟ یکی ب اسم محمد ب دوستم گفته من با یکی ب اسم ماریا چت میکنم ولی خب من نمیکنم ...

اسم همسرت نیست فقط میدونم این بهت علاقه داره

حالا بر اساس یه حس نری کار دست خودت بدی تروخدا😐

ازدواجت طول میکشه

قدبلند تقریبا توپرصورتش بانمکه یه ته ریش حس میکنم دارهخشن نیست ارومه

چند سالشه؟ 

اسم همسرت نیست فقط میدونم این بهت علاقه دارهحالا بر اساس یه حس نری کار دست خودت بدی تروخدا😐ازدواجت ...

میدونی اسم همسرم چیه ؟ یعنی همین ک گفتی 2 سال دیگه میشه بگی اسمش چیه ؟ از چه راهی باهاش آشنا میشم ؟ تورو خدا آخه هیلی برام مهمه

بین ۲۳ تا ۲۸

اها ممنونم🫀