2777
2789
عنوان

به این توله سگها چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4654 بازدید | 240 پست
تورو خدا منو بیشتر نترسون.خدا لعنت کنه باعثو بانیه این دزدیارو.چقد خوب بود قدیما.همه پاک.همه خوب.آدم ...

والامنم مثل بود بچگیم چرا اینقدر ناامنی و تجاوززیادشد به سگهام تجاوزمیکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بنده خدایی چندین سال پیش به من گفت اگر می‌خوای با یه آدمی رفت و آمد بکنی نمی‌شناسیش نمی‌دونی ذاتش چه جوریه نگاه کن ببین با حیوونا چه جوری برخورد می‌کنه اگر اون آدم حتی از غذا خوردن یه حیوون دلش برنداشت بدون اون آدم آدم درستی نیست ذات سالمی نداره سرشت پاکی نداره اون آدمو سر سفره‌ات ننشون تو خونت راه نده و من بعد از چندین سال واقعاً به حرف اون آدم رسیدم که چقدر خوب می‌گفته آدمایی که حیوون ستیزن آدمای به شدت سمی و خطرناکی‌اند یعنی خدا می‌دونه اگر پاش بیفته چه کارایی می‌تونن بکنن که حتی به عقد شیطان هم نرسه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ببین من یکاری می کنم همیشه غذایی که به سگ ها میدم زیاد میشه 

نون خشک هاتون رو نگه دار 

اضافات مرغ بخر پوست و اینچیزا 

یا می خوای مناسب تر بیفته خودت مرغ سالم بخر پوستش و اینا رو بگیر 

بعد تو قابلمه بذار بپزه با آب به اندازه نون خشکی که داری 

یک ربع آخر نون خشکا رو هم خورد کن توش بپزه با هم 

نونا بو گوشت می گیره می خورن خوبم سیر میشن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
اینا رو که از کشور نمیشه بیرون کرد.پس بکشن که تموم بشن.چون رام هم نمیشن

رام هستن هارباشن که حیوون خودش میمیره مگه جای انسان فقط توکره زمین پلنگم شکارچی هاکشتن الان نداریم 

براشون پیتزا مخصوص درست کن شاید بخورن😂😂

معمولا مرغ میخرم ماهانه گردن و بالاشو میبرم اوناذو خوب میخورن 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
یه بنده خدایی چندین سال پیش به من گفت اگر می‌خوای با یه آدمی رفت و آمد بکنی نمی‌شناسیش نمی‌دونی ذاتش ...

دقیقامیدونی اکثراقاتلان زنجیره ای اول حیووانات کشتن بلاسرشون اوردن خوششون اومد انسانم کشتن

معمولا مرغ میخرم ماهانه گردن و بالاشو میبرم اوناذو خوب میخورن

من چند سال بود می‌خواستم خونه بخرم اصلاً انگاری که طلسم شده بود نه خونه خودم که تو بهترین جای شهر بود و بهترین متریال توش به کار رفته بود به قیمت خوب مشتری براش پیدا می‌شد نه خونه دلخواهمو می‌تونستم پیدا بکنم یه همسایه‌ای داریم برگشت گفت نذر بکن برای گربه‌ها یه چیزی بخر و موقعی که داری می‌ریزی بخورن بهشون بگو که به خدا بگن اون خواسته‌ای که داریو برات اجابت بکنه من این کارو کردم براشون یه ذره غذا گرفتم موقعی که داشتم می‌ریختم گفتم پیشی تو رو خدا از طرف من به خدا بگو که من دلم می‌خواد خونمو عوض بکنم خونه من فروش بره یه خونه خوب پیدا بکنم فرداش برای خونم یه مشتری خوب اومد و من ظرف سه روز بعدش یه خونه فوق العاده خریدم با اینکه پولم جور نمی‌شد ولی صاحب خونه جدید جوری با شرایط من کنار اومد که همه کسایی که می‌شنون متعجب می‌مونن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

چه حرفیه میزنی .تو که باب میل خودت میخوای عمل کنی پس چرا سوال می پرسی؟ دو روز دیگه خودت مادر بشی یا ...

ولش کن خواهر.مثل اینا زیادن.باید تو پاچشون بره تا بفهمن

یه بار باید مثل من ۲۰ سگ دورش کنن تا ترس واقعیو بفهمه و دیگه غذا نده