2777
2789
عنوان

به این توله سگها چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4654 بازدید | 240 پست
چه حرفیه میزنی .تو که باب میل خودت میخوای عمل کنی پس چرا سوال می پرسی؟ دو روز دیگه خودت مادر بشی یا ...

من تصمیمم رو گرفتم. 

من الان در نوع غذا مشکل دارم...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

کجای تهرانید مگه این وضعیت هست تهران همیشه تمیز حامی زیاد

والا همه جا پرشده مترو شهرری کار داشتم گوشیمو دزدیده بودن می خواستم برم دادگاه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو روستا و شهرهایی که اتفاق میفته دوربین نیست ولی اون بچه تکه پاره شده و کشته شده زیاد تو رسانه مطرح ...

من مخالف و موافق سگ نیستم بادلیل علمی دارم توضیح میدم گوش نمیدی سگ های چوپانها قابلیت تیکه پاره کردن انسان گرگ دارن نه سگهای که دندونای اسیبشون ازدست دادن وفقط میتونن اشغال بخورن  

اونا هر سال گلی بودجه میذارن برا اینکار

تاپیکتو دیدم دلم ریخت😔

قبلا ی تاپیک با همین عنوان زده شده بود 🙂

طرف منظورش از توله سگ بچه های خواهرش بود😭

و کلی گزارش خورد و تعطیل شد تاپیکش😕

ولی شما ی انسان خوبی 💓💕

عزیزم بهترین راه اینه از قصابی ها یا مرغ فروشی ها پسماند گوشت رو بگیری بهشون بدی به هیچ وجه نه ادویه به خوردشون بده نه غذای پخته چون باعث میشه حیوان های دیگه مدفوعشون رو بخورن ودچار انگل شن درضمن غذای خام باعث میشه روند طبیعی خودشون رو برن وکمتر به غذای انسان عادت کنن

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
اره ،خدا هم نشسته نفرین بی حساب کتاب ما رو ،بشنوه و بگه چشم !شما راحت باش 😂🤦‍♀️

باشه عزیزم.شما غذا بده

ولی اگه روزی بلایی سر بچت اومد بدون یجا گند زدی

اون موقع نگو خدااااااااااا چرا من

باشه عزیزم.شما غذا بدهولی اگه روزی بلایی سر بچت اومد بدون یجا گند زدیاون موقع نگو خدااااااااااا چرا ...

مردم انقدر بی اعصاب شدن  بچه دزدی زیاد شدبچه میاد توکوچه بازی کن مردم میگن سرصداکردن نذاشت بخوابیم اعتراض میکنن برو خونتون

هیچ وقت مخالف سگهاوگربه هانشین چون قابلیت گریه دارن ممکن اه بگیر بهشون مثل قدیم کارنداشت باشین چون نژاددارنشدن مخالفن ملت باهاشون حامی هاخونه اشیونم درست کردن که بیرون نیان بعضی ها میخان اذیت کنن عمدا خراب میکنن اونجا 

مردم انقدر بی اعصاب شدن بچه دزدی زیاد شدبچه میاد توکوچه بازی کن مردم میگن سرصداکردن نذاشت بخوابیم ا ...

اینا که دیگه همه جایی شده متاسفانه.من یادمه ۷ سالم بود یه فاصله دو کیلومتریو خودم تنها میرفتم مدرسه ولی الان دخترم جرات نداره دروازه رو باز کنه.خیلی بده😮‍💨

کجای تهرانید مگه این وضعیت هست تهران همیشه تمیز حامی زیاد

مگه فرق می کنه کجا باشیم الان دارم تجربه شخصیمو میگم قبول نمی کنی میخوای حرف رسانه رو قبول کنی تعداد سگ های ولگرد که خیلی زیاد شده با فذا ریختن بی رویه که هیچ حتی اینجا روباه هم داخل شهر هست به بچه حمله کرده بود شهرداری هم گفته بود کاری نداریم بگیرنش آسیب ببینه خسارت باید بدین 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم