2777
2789
عنوان

به این توله سگها چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 240 پست
والا همیشه حمله می کنن رسانه ای هم میشه منها کسی نخواپ ببینه نمی بینه

نترس حمله ای که دوربین بگیر خود تویی که مخالفشونی اعتراض میکنی مقصرمرگ اون حیوون میشی

حمله های که بود قبلشم دوربین ازاراذیت توسط انسان گرفتن 

سگهای نژاددار قابلیت حمله دارن زنبور رودستت بود هی تکون دادی متوجه نشدی اونم ترسید نیشت زد کودکیم گا ...

یعنی اشکال نداره بگه رو گاز بگیره اون خاطره گازگرفتگی و حمله اصلا مهم نیست برات

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو وضعیت زندگی هاشونو ببین،همه چی حساب شده،به دور از احساسات جو گیرانه،هر چیزی که اکوسیستم رو بهم ب ...

بابا ،ایران فرق داره...اونا سازمان حمایت از حیوانات دارن...

اما ما میکشیم...

اونا کلی دولتشون در این زمینه بودجه داره...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

ما میزبان سگها نیستیمبه خاطر غذا دادن آدمایی که برای تفریح میان جنگل سگا زیاد شدن.غروبا چون سیرن به ...

تو اصیل اونجانیستی من حیاط هرکس دیدم تومازندارن سگ خروس وحیووانات هست

نترس حمله ای که دوربین بگیر خود تویی که مخالفشونی اعتراض میکنی مقصرمرگ اون حیوون میشیحمله های که بود ...

تو روستا و شهرهایی که اتفاق میفته دوربین نیست ولی اون بچه تکه پاره شده و کشته شده زیاد تو رسانه مطرح شده

همین الانم داریم اعتراض می کنیم منتها صدای شما بلندتره

بابا ،ایران فرق داره...اونا سازمان حمایت از حیوانات دارن...اما ما میکشیم...اونا کلی دولتشون در این ز ...

اونا کسایی که بدون مجوز به حیوونا غذا میدن رو جریمه سنگین میکنن

وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹
تو داری کف کشتی رو سوراخ میکنی و میگی به کسی ربطی ندارهاگه بچمو سگ بگیره،اولین فحشو نفرین من دامن گی ...

اره ،خدا هم نشسته نفرین بی حساب کتاب ما رو ،بشنوه و بگه چشم !

شما راحت باش 😂🤦‍♀️

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

اونا کسایی که بدون مجوز به حیوونا غذا میدن رو جریمه سنگین میکنن

اونا هر سال گلی بودجه میذارن برا اینکار 

اونا هر سال گلی بودجه میذارن برا اینکار

بودجه رو از جریمه هایی که میگیرن کنار میزارن😁

وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹
تمام کوچه و خیابونای مازندران شده سگ.به خاطر همین غذا دادنای دلسوزانه

خود انسانهای اونجامیخان بدن منم دیدم توحیاطهاشون پربومی حتی توی موزه ام قابلیت راه دادن حیووانات گذاشتن 

بابا ،ایران فرق داره...اونا سازمان حمایت از حیوانات دارن...اما ما میکشیم...اونا کلی دولتشون در این ز ...

اونا عم میکشن بودجه دارن واسه اینکار سکه که وحشیه حتی جمعیت حیولنات بی آزار هم زیاد شه اونارو می کشن جدیدا که به خاطر بهونه های مسخره مثل گرم شدن آب و هوا کلی شتر و گوسفند رو کشتن

تو اصیل اونجانیستی من حیاط هرکس دیدم تومازندارن سگ خروس وحیووانات هست

بحث من روستا و سگهای اهلی و نگهبان و چوپان نیست.چون دایی خودم ۵تاسگ نگهبان گله داره که بچه هام باهاشون بازییم میکنن.بحث من داخل شهر و سگهای ولگرده.

سگهای اهلی از دست قریبه غذا نمیخورن