2777
2789
عنوان

قنداق

227 بازدید | 18 پست

سلام کی بچشو قنداق میکنه یا میکرده و چرا؟تا چند ماهگی ؟

پسرمن بدون قنداق نمیخوابه چون دستاشو میبره صورتشو میخارونه و خوابش میپره الان سه ماه و نیمشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که از یک ماهگی تا شیش ماهگی دخترم هر شب قنداقش میکردم بدون اون نمیخوابید اصلا ولی بدن درد بچه خوب میشه خوابشم سنگین میشه منکه راضی بودم

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم

به نظر منكه قنداق براي هيچي بچه ضرر نداره حتي محكمش

از پرانتزي شدن پاهاي بچه هم جلوگيري ميكنه بچه راحت ميخوابه

مخصوصا اينكه بچه رو هم پوشك نكني اونوقت وقتي قنداقشو باز ميكني هوا بخوره يه كيفو حالي ميكنه كه نگو

خيليم عاليه

من ني نيم به دنيا بياد حتما قنداقش ميكنم و پوشكشم نميكنم و كهنه ميبندم بهش

پسر منم موقع خواب همش صورتشو میخوارونه با خارش صورت از خواب بلند میشه دکتر تشخیص الرژی داده عزیزم.

عزیزم دارو داده بهش ؟موقع خواب چیکار میکنی راحت بخوابه؟چجوری تشخیص دادالرژیه؟

عزیزم دارو داده بهش ؟موقع خواب چیکار میکنی راحت بخوابه؟چجوری تشخیص دادالرژیه؟

عزیزم دارو داد متاسفانه...خیلی راحت میخوابه و بدون خارش...ولی خب دارو هم بدون عوارض نیست...

عزیزم دارو داد متاسفانه...خیلی راحت میخوابه و بدون خارش...ولی خب دارو هم بدون عوارض نیست...

شرمنده زیاد سوال میکنم آخه پسرم خیلی اذیتم میکنه با این خارش صورتش .اسم داروش چیه؟بچتون چن ماهشه ؟به چی آلرژی داشته که صورتشو میخارونده؟

شرمنده زیاد سوال میکنم آخه پسرم خیلی اذیتم میکنه با این خارش صورتش .اسم داروش چیه؟بچتون چن ماهشه ؟به ...

عزیزم من به دکترش گفتم خارش سر و صورت داره..طوری که مانع خوابش میشه و با  گریه بلند میشع..گفت الرژی خفیف داره..که عمش اتفاقا داره

...شربت کتوتیفن داد..فعلا گفته هرشب ۱/۵سی سی بهش بده..پسرم ۴ ماهش تموم  داره میشع..ولی میخوام ببرمش مرکز الرژی...