2777
2789
عنوان

بنظرتون

197 بازدید | 30 پست

بنظرتون از نگاه عمیق یه شخص هم میشه علاقشو فهمید؟!اینکه ۲یا۳باری باهاتون هم صحبت شه (موضوع کاری)و هرباری نگاه و زل زدن عمیق ب شما داشته باشه یا با نگاه ناراحتیشو بفهمونه اگر نرید سمتش..اسمشو چی میذارید

خوشش میاد ولی اقدامی نمیکنه اگه پسر باشه که هچ بدردنمیخوره اگه دختر باشه که حیف کاری از دستش برنمیاد

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

از اونجایی دخترا خیلی توهم میزنن و احساساتی هستن نه 

اما نگاه هیز رو تشخیص میدن عاشقانه رو عمرا 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان این چیزی ک گفتم عاشقانه بود یا هیز

اگر خودت خوشت بیاد ازش عاشقانه چون دوست داری عاشقانه باشه :)

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اره پسره...

خب دیگه هچ بزن در باسنش یه تخته اشون کمه چون اقدام نمیکنن فقط سوسه میان

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بنظرت اسمش هیزیه یا علاقه واقعی

ترکیبیه اگه اقدام کنه ناخالصیش برطرف میشه

اگر خودت خوشت بیاد ازش عاشقانه چون دوست داری عاشقانه باشه :)

اخه من میخام احساس واقعیش رو بدونم اینک با چ نیتی نگاه کرده.ن اینک چون خودم دوست دارم..

من نمیدونم از هیزی بوده یاعشق واقعی..

اخه من میخام احساس واقعیش رو بدونم اینک با چ نیتی نگاه کرده.ن اینک چون خودم دوست دارم..من نمیدونم از ...

خب باید منتظر بمونی یکی دو هفته دیگه اگر حرفی نزد بدون هیزی بوده دیگه بهش توجه نکن 😅

ترکیبیه اگه اقدام کنه ناخالصیش برطرف میشه

پس بنظرت چون هنوز اقدام نکرده مشخص نمیکنه؟و ممکنه هوس باشه؟

خیلی اسکول میشه منو میبینه فقط زل میزنه حساب کن کارشو ول میکنه ب من نگاه میکنه،یا یبار رسید یه چیزیو دودستی بالبخند عمیق ومحترمانه بهم تقدیم کرد احساس  کردم یه ملکه هستم این رفتاراش رو ک دیدم عشق رو حس کردم تاهوس موقعی ک میخام خدافظی کنم یه مرسی خشک میگم قبل تموم شدن حرفم لبخند میزنه و چشاشو گرد میکنه ومیگه خواهش میکنم بعدم نگاهش رو برنمیداره خودم قط میکنم تماس چشمیووو 🥲

پس بنظرت چون هنوز اقدام نکرده مشخص نمیکنه؟و ممکنه هوس باشه؟خیلی اسکول میشه منو میبینه فقط زل میزنه ح ...

اگر اقدام کرد یعنی عشق واقعی 😐😑

در غیر اینصورت همون بیناموسی 🤨چون اینکارا یعنی اعلام علنی خوش اومدن و شما رو تو موقعیتی قرار داده که یعنی میخواد مسئولیتشو هم بپذیره وگرنه آبروی شما میره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز